Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vācija nosauc sastāvu pārbaudes spēlei pret Latviju

Vācija nosauc sastāvu pārbaudes spēlei pret Latviju
Foto: ITAR-TASS

Vācijas hokeja komandas galvenais treneris Ūve Krups paziņojis sastāvu, kādā viņa komanda spēlēs 10. februārī pārbaudes spēlē pret Latvijas izlasi.

Latvijas izlase uz Frankfurti izlidos 9. februārī plkst.14:15. Nākamajā dienā mūsējie aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli pirms Vankūveras olimpiādes, tiekoties ar Vācijas izlasi. Spēle notiks „Eissport” arēnā, Frankfurtē, sākums plkst. 20:30 (pēc Latvijas laika).

Pēdējo reizi abas komandas tikās pērnā gada aprīlī Rīgā. Divās pavasara pārbaudes spēlēs pirms pasaules čempionāta Šveicē Latvijas komanda piekāpās pretiniekiem ar 1:2 un 2:4. Toreiz vārtus vāciešu labā guva spēlētāji, kuri spēlēs arī 10. februārī: Kristofs Ullmans, Mihails Volfs, Tomas Greilingers, Sebastjans Osterlohs, Aleksandrs Barts. Kopumā sastāvā ir iekļauti 11 spēlētāji, kuri iepriekš mērojās spēkiem ar mūsējiem „Arēnā Rīga”.

Pēdējā pārbaudē pirms olimpiādes Vācijas izlasē spēlēs Arvīda Reķa kluba komandas biedrs Kajs Hospelts no „Grizzly Adams”. Sešpadsmit izlases spēlētāji dosies arī uz Vankūveru, kur viņiem vēl pievienosies seši spēlētāji no Nacionālās Hokeja līgas, bet viens - no Amerikas Hokeja līgas. Pilns sastāvs aplūkojams šeit.

Diemžēl Vācijas televīzija šo pārbaudes spēli nerādīs. Šobrīd vēl notiek sarunas ar vācu reģionālajiem medijiem, tomēr iespēja skatīties spēli tiešraidē Latvijas TV skatītājiem ir neliela. Savukārt pārbaudes spēles apraksts noteikti būs pieejams LHF mājas lapā lhf.lv .

Plānots, ka Frankfurtē komandai līdzi jutīs ap 50 Latvijas hokeja fanu, kuri pēc spēles komandai izteiks pēdējos novēlējumus pirms lidojuma uz Vankūveru.

Izmantotie resursi:
lhf.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-28 17:25, pirms 14 gadiem
Nav citu variantu - jāuzvar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-28 17:34, pirms 14 gadiem
Hmm, mani biedē tā slodze Tomēr sezona Dinamo bijusi smaga, tad vēl lidojums uz Kanādu, tad vēl sezonas pēdējais izbraukums ar Dinamo.. Dievs dod čaļiem spēku to visu izturēt.. un vēl uzvaras izcīnīt..
, 2010-01-28 17:39, pirms 14 gadiem
kriksis rakstīja: vienigais kas man patik vacijas komanda ir Uve Krups,pateicoties kura galam Ozo izcinija stenliju,a taa vacieshi pedeja laika visu laiku muus saruugtina
Tas gan. Vienīgais pēdējos 2 čempjos esam labāk nostartējuši.
, 2010-01-28 17:43, pirms 14 gadiem
Juris. rakstīja: Hmm, mani biedē tā slodze Tomēr sezona Dinamo bijusi smaga, tad vēl lidojums uz Kanādu, tad vēl sezonas pēdējais izbraukums ar Dinamo.. Dievs dod čaļiem spēku to visu izturēt.. un vēl uzvaras izcīnīt..
Gandriz visiem speletajiem, kuri speles olimpiadee ir bijusi liela slodze, nevaig te tagad museejos par kautkaadiem izredzeetajiem pataisit. Visaas labaakajaas liigas ir aizvadiitas vismaz 40 speeles Visi, kas spelee Eiropaa brauks uz Kanadu un tie buus vismaz 50% speletaju. Museejiem shogad ir bijusi tikai viena liela izbraukuma tuure un taa bija kaadu laiku atpakal.
, 2010-01-28 17:46, pirms 14 gadiem
flipsider rakstīja: Gandriz visiem speletajiem, kuri speles olimpiadee ir bijusi liela slodze, nevaig te tagad museejos par kautkaadiem izredzeetajiem pataisit. Visaas labaakajaas liigas ir aizvadiitas vismaz 40 speeles Visi, kas spelee Eiropaa brauks uz Kanadu un tie buus vismaz 50% speletaju. Museejiem shogad ir bijusi tikai viena liela izbraukuma tuure, un taa bija kaadu laiku atpakal.
Tieši tā un ņemot vērā, ka dominēs NHL un KHL spēlētāji OS, tad mūsu slodzi nevajadzētu kaut kā atsevišķi izdalīt/uzsvērt.
, 2010-01-28 18:10, pirms 14 gadiem
6+1 no NHL mums i tikai 2+1 no meka,bet mums i dhuja khl kapataju...
, 2010-01-28 18:14, pirms 14 gadiem
kas vinjiem tie 6 no nhl?

sturms,gocs,ehrhoff,schubers....
, 2010-01-28 18:33, pirms 14 gadiem
uzvarēt nav obligāti. svarīgāk ir iespēlēt kombinācijas, jo galvenās spēles ir pēc tam
, 2010-01-29 00:56, pirms 14 gadiem
Kanada bus vismaz 6 aklimatizacijas dienas, vajadzetu pietikt! eh, ja laiks atljautu, tad spertos uz vankuveeru! biju Turinaa- fantastiski.
, 2010-01-29 03:13, pirms 14 gadiem
Easton77 rakstīja: kas vinjiem tie 6 no nhl?

sturms,gocs,ehrhoff,schubers....
Greiss, Seindenberg, Sulzer, Goc, Ehrhoff un Sturm (arī varētu pievienoties Hecht ja IIHF atļaus maiņas izlases sastāvos bez ievainojumiem)
Raiens Millers
Foto: AFP/Scanpix
12

Olimpiskā hokeja turnīra MVP – Millers

Par Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra vērtīgāko spēlētāju atzīts ASV izlases vārtsargs Raiens Millers, kura meistarība gan neļāva ASV izlasei izcīnīt uzvaru turnīra finālā. Millers iekļauts arī mediju veidotajā simboliskajā izlasē, kā arī ieguvis turnīra direktorāta balvu.
482

Pēdējais zelts tiek Kanādas hokejistiem

Šovakar Vankūverā tika sadalīts pēdējais XXI ziemas olimpisko spēļu medaļu komplekts. Kanādas izlases hokejisti, ar 3:2 apspēlējot kaimiņus amerikāņus, triumfēja hokeja turnīrā. Uzvaras vārtus papildlaikā guva Sidnijs Krosbijs
Oli Jokinens spēlē pret Slovākijas valstsvienību guva divus vārtus - panāca neizšķirtu un iemeta uzvaras ripu
Foto: AP/Scanpix
94

Bronzu drāmā izrauj Somija

Šodien Vankūverā tika noskaidrota pirmā olimpiskā hokeja turnīra medaļniece. Somijas izlase ''Canada Hockey Place'' ar 5:3 uzveica Slovākijas hokejistus, iegūstot bronzas medaļas. Izšķirošais pārsvars tika iegūts trešajā trešdaļā, gūstot četrus bezatbildes vārtus.