Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Zinovjevs olimpiādē vairs nespēlēs

Zinovjevs olimpiādē vairs nespēlēs
Sergejs Zinovjevs pēc gūtās traumas spēlē pret Čehiju
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ufas ''Salavat Yulaev'' hokejists Sergejs Zinovjevs gūtās traumas dēļ spēlē pret Čehiju olimpisko spēļu turnīrā vairs nespēlēs un, visticamāk, hokejistam šī sezona arī ir beigusies.

Pēdējā B grupas spēlē pret Čehijas izlasi, kur Krievija uzvarēja ar 4:2, tādējādi garantējot 1.vietu grupā un automātisku iekļūšanu ceturtdaļfinālā, vienā no spēles epizodēm traumu guva Krievijas izlases uzbrucējs Sergejs Zinovjevs.

Savainojums izrādījies pietiekami nopietns un hokejists noteikti vairs nevarēs palīdzēt Krievijas izlasei šajā turnīrā. Visticamāk, hokejistam sezona ir beigusies un šobrīd hokejistam nāksies atlabt no gūtā savainojuma. Krievijas un Ufas ''Salavat Yulaev'' treneris Igors Zaharkins arī atzina, ka Zinovjeva savainojums ir nopietns: ''Domājam, ka viņa savainojums ir diezgan nopietns. Labi, ka mums ir vēl viena brīva diena, kuras laikā varēsim veikt kādas izmaiņas un arī atpūsties. Arī daudziem citiem komandā ir mikrotraumas. Tagad sāksies izslēgšanas spēles un hokejistiem jābūt labā formā.''

Izmantotie resursi:
allhockey.ru


, 2010-02-23 08:38, pirms 14 gadiem
Liels zaudējums izlasei, bet jo vairāk vēl Ufai!
, 2010-02-23 08:45, pirms 14 gadiem
Var pateikties Radulovam,vienmer Radulovs man riebies,degunu ar par augstu tur gaisa,lai ari kada zvaigzne vins butu......
, 2010-02-23 08:56, pirms 14 gadiem
Tā spēles epizode bija tāda Radulovs rupji uzgrūda virsū Čehu hokejistu Zinovjevam, par ko arī nopelnīja noraidījumu, nu un Ovečkins jau pret Jāgru arī bija pelnījis noraidījumu, visādā ziņā ja kaut ko tādu būtu izdarījis Karsums iespējams pat būtu dabūjis vairāk par divām minūtēm...
Slēpts komentārs: Funkcionārs
, 2010-02-23 09:04, pirms 14 gadiem
Nu jau Radulovs ir ne tikai pretiniekiem bīstams, bet pat savējiem. Kur skatās Vitjaz bratva , tāds spēlētājs viņiem obligāti jādabū savā kompānijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 09:10, pirms 14 gadiem
coffijs rakstīja: Nu jau Radulovs ir ne tikai pretiniekiem bīstams, bet pat savējiem. Kur skatās Vitjaz bratva , tāds spēlētājs viņiem obligāti jādabū savā kompānijā.
Drīzāk jau kādam no Vitjaz vajadzētu nedaudz pārmācīt Radulovu
, 2010-02-23 09:13, pirms 14 gadiem
Nu tajaa slavenajaa epizoodee Oveckins nospeeleeja fiziski, bet noteikumu robezjaas, bet skiet pirmaa periodaa bija epizode, kad Oveckins Jagram ar roku pa seju iesita.
, 2010-02-23 09:14, pirms 14 gadiem
Funkcionārs rakstīja: Varbūt āds var uzrakstīt, kādu tieši traumu viņš guva?
To airbe: par ko tad Ovečkins to noraidījumu Tavā skatījumā bija pelnījis??? Par skaistu spēka paņēmienu? Par to, ka Jāgra neviens nedrīkst pieskarties?
Skats nekāds patīkamais nebija, Komandas biedrs (Radulovs ka šeit saka) pagrūda pretinieku un tas krītot uzkrita, vairāk taka no aimugures, Zinojevam uz kājas. Izskatījās ka celi kautkā smagi izsita no vietas...

Vispār Krieviem tiešām būtisks zaudējums...
, 2010-02-23 09:22, pirms 14 gadiem
Witch king of Angmar rakstīja: tagad var izsaukt alekseju kovalovu
Ja viņš ir laicīgi pieteikts un īstajos sarakstos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 09:47, pirms 14 gadiem
Nu visticamāk, ka krusteniskās saites
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 09:53, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Par ko tad viņu vajadzētu pārmācīt ? Par to,ka viņš tev nepatīk ar savu spēli ?Par to,ka katrā spēlē grauž ledu un cīnās par katru laukuma centimetru. Vai par to,ka uzgrieza vieglu helehopterīti pēc finālā gūtajiem uzvaras vārtiem pret Kanādu. Vai par to,ka vispār uzdrošinājās Kanādai iemest. Viņu saukt par rupju ir smieklīgi.
Viņa tēvs ir Čečēnis un viņa emocionalitāte un uzvilktība nāk no fātera karstajām asinīm.
Runājot par to epizodi,tad vienkārši neveiksmīga spēles epizode.
Tieši dēļ savas pašaizliedzīgās spēles,viņš arī ir NHL līmeņa spēlētājs.
Tādus spēlētājus augsti vērtē savā komandā.Bet pretinieki viņus necieš,jo spēlējot pret tāda tipa spēlētājiem brīvi uzelpot nedos.
Nu nomierinies cilvēk. Neinteresē man viņa CV un izcelsme. Paradosāli, bet no šādiem "ledus grauzējiem" var vieglāk dabūt traumu nekā no tavgajiem.
, 2010-02-23 09:54, pirms 14 gadiem
airbe rakstīja: Tā spēles epizode bija tāda Radulovs rupji uzgrūda virsū Čehu hokejistu Zinovjevam, par ko arī nopelnīja noraidījumu, nu un Ovečkins jau pret Jāgru arī bija pelnījis noraidījumu, visādā ziņā ja kaut ko tādu būtu izdarījis Karsums iespējams pat būtu dabūjis vairāk par divām minūtēm...
noskatoties momentu, tieši to pašu secināju. Ja tur būtu Karsums, tad IIHF būtu iespēja parādīt video, cik viņi labi, ka tagad ar lielajiem sodiem soda spēka paņēmienus galvas rajonā, un ka nav tāda tīra spēka paņēmiena galvā. Kārtējo reizi pierādās teiciens, ka visi ir vienlīdzīgi, bnet daži ir vienlīdzīgāki par citiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 10:02, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Nez vai var tagad ko pieteikt,vai būs jāiztiek ar to,kas ir. Rezervisti it kā līdzi bija atbraukuši.
Nevar pieteikt. Es tā īsti nesaprotu kapēc vairākās komandās (arī mūsējā) ņēma līdzi rezervistus, ja viņus praktiski nav iespējas pieteikt. Vai tiešām komandu vadītāji to nezināja!!!
, 2010-02-23 10:06, pirms 14 gadiem
tas naak pa rlabu dinamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 10:08, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Mini,kuru viņš ir tiešām treumējis KHL,vai PČ,OS ? Atradīsi kaut vienu kuru viņš būtu traumējis,vai apvaino cilvēku bezjēgā,tikai tapēc,ka viņš tev nepatīk ?
Vai tad es teicu ka viņš ir traumējis. Es teicu tādi kā viņš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 10:12, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Īstenībā sviests. Un ja traumas dabū vairāki spēlētāji turnīra gaitā(kas nav neiespējams,tas tomēr ir hokejs,nevis šahs),ko tad. Spēlē kā gribi !?
Cik es sapratu, ka var rezervistus pieteikt, tikai viņiem bija jābūt paziņotiem līdz kuram tur datumam laikam... Un ja traumu atzīst arī kanādas ekspertu komisija, tad var nākt vietā rezervists...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 10:15, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Man liekās tas bija domāts,ka traumas gadījumā rezervistu var pieteikt līdz OS sākumam. OS sākoties laikam vairs nevar !
Āā, iespējams, ka tā arī ir...
, 2010-02-23 10:16, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Īstenībā sviests. Un ja traumas dabū vairāki spēlētāji turnīra gaitā(kas nav neiespējams,tas tomēr ir hokejs,nevis šahs),ko tad. Spēlē kā gribi !?
Nesaprotu kapēc vispār spēlētājus bija jāpiesaka decembrī, tajā pat laikā citās disciplīnās vēl notika atlase uz OS (absurds), šī olimpiāde noteikti netiks atzīta par labāko.
, 2010-02-23 10:37, pirms 14 gadiem
Malacis Radulovs, sacakareeja izlases un arii kluba biedram sezonas beigas! bljin!
, 2010-02-23 10:53, pirms 14 gadiem
marco1980 rakstīja: Malacis Radulovs, sacakareeja izlases un arii kluba biedram sezonas beigas! bljin!
Nu ne jau viņš speciāli grūda uz komandas biedru to Čehu... Zinojevs vnk nepaspēja ripu savākt un pamukt malā, tapēc arī viņš trāpījās ceļā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-23 11:10, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Tas bija kārtējais sviestainais gājiens no Šveices zobārsta (Fāzela) puses. Ja pat pirms OS nebija īsti skaidtrs vai rezervistus varēs pieteikt vai nē,ja kādam spēlētājam gadīsies trauma apakšgrupu spēlēs.
nesaprotu kapēc OS nav tas joks kā PČ, ka nākamajā kārtā var pieteikt vēl papildus spēlētājus? Tas vismaz atvieglotu to traumēto komandu dzīvi
, 2010-02-23 11:17, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Beidz.
Tā bija tīrā spēkles epizode, un Radulova vietā tur varēja būt jebkurš cits.
Jā,Ufai Zinovjevs ir liels zaudējums, jo viņš ir viens no labakiem vairākuma realizētājiem līgā. RD to pērn Play Off izjutā pēc pilnas programmas.
Es jau ar ironiju to rakstīju.
, 2010-02-23 11:20, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: nesaprotu kapēc OS nav tas joks kā PČ, ka nākamajā kārtā var pieteikt vēl papildus spēlētājus? Tas vismaz atvieglotu to traumēto komandu dzīvi
Arī PČ tikai no 2000 gada sāka atļaut pieteikt spēlētājus uz otro etapu.
, 2010-02-23 11:20, pirms 14 gadiem
IIZ 70, 11:06, pirms 9 minūtēm, citēt
Atcelt Ziņot

Agris 77 rakstīja: Nesaprotu kapēc vispār spēlētājus bija jāpiesaka decembrī, tajā pat laikā citās disciplīnās vēl notika atlase uz OS (absurds), šī olimpiāde noteikti netiks atzīta par labāko.

Tas bija kārtējais sviestainais gājiens no Šveices zobārsta (Fāzela) puses. Ja pat pirms OS nebija īsti skaidtrs vai rezervistus varēs pieteikt vai nē,ja kādam spēlētājam gadīsies trauma apakšgrupu spēlēs.

Visām komandām nolikums vienāds.Neredzu problēmu.Gluži vienkārši
tāds nolikums izslēdz jebkādu iespēju mainīt spēlētājus,traumētus vai mazliet traumētus,kas prasītu visādas ārstu atļaujas un citas procedūras.Visiem viss ir skaidrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Raiens Millers
Foto: AFP/Scanpix
12

Olimpiskā hokeja turnīra MVP – Millers

Par Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra vērtīgāko spēlētāju atzīts ASV izlases vārtsargs Raiens Millers, kura meistarība gan neļāva ASV izlasei izcīnīt uzvaru turnīra finālā. Millers iekļauts arī mediju veidotajā simboliskajā izlasē, kā arī ieguvis turnīra direktorāta balvu.
482

Pēdējais zelts tiek Kanādas hokejistiem

Šovakar Vankūverā tika sadalīts pēdējais XXI ziemas olimpisko spēļu medaļu komplekts. Kanādas izlases hokejisti, ar 3:2 apspēlējot kaimiņus amerikāņus, triumfēja hokeja turnīrā. Uzvaras vārtus papildlaikā guva Sidnijs Krosbijs
Oli Jokinens spēlē pret Slovākijas valstsvienību guva divus vārtus - panāca neizšķirtu un iemeta uzvaras ripu
Foto: AP/Scanpix
94

Bronzu drāmā izrauj Somija

Šodien Vankūverā tika noskaidrota pirmā olimpiskā hokeja turnīra medaļniece. Somijas izlase ''Canada Hockey Place'' ar 5:3 uzveica Slovākijas hokejistus, iegūstot bronzas medaļas. Izšķirošais pārsvars tika iegūts trešajā trešdaļā, gūstot četrus bezatbildes vārtus.