Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Iginla: "Par uzvaru nešaubījos ne mirkli!"

Iginla: "Par uzvaru nešaubījos ne mirkli!"
Džeroms Iginla
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šonakt aizvadītās hokeja spēles starp Kanādas un Šveices valstsvienībām (3:2, pēcspēles metienos) Kanādas uzbrucējs Džeroms Iginla medijiem atklāja, ka cīņas laikā viņš pat nav pieļāvis iespēju laukumu atstāt ar nokārtu galvu.

''Mēs parādījām teicamu sniegumu. Lieliski nospēlēja mūsu vārtsargs Jonass [Hilers], kurš mūs burtiski noturēja spēlē. Mums bija pāris labas izdevības, taču diemžēl neizdevās tās pārvērst taustāmā labumā,'' sacīja Šveices izlases aizsargs Filips Fīrers.

Tikmēr šveiciešu vārtsargs Jonass Hilers savos izteikumos bija ļoti īss. ''Šī ir viena no labākajām spēlēm Šveices izlases izpildījumā, kādu manas acis ir redzējušas,'' tā Šveices mūris.

''Mēs labi nospēlējām tikai pusi spēles un pēc tam nepildījām mača plānu. Turklāt jāpaslavē pretinieks – šveicieši spēlēja NHL stilā. Protams, brīdī, kad pretinieki izlīdzināja rezultātu, viņiem tomēr paveicās, jo ripa atsitās pret Patrika Marlo slidu un tikai pēc tam ielidoja mūsu vārtos. Tomēr tas nemazina viņu sasniegto. Šveices hokejisti smagi strādāja un tika par to atalgoti,'' pretiniekus uzteica Kanādas izlases aizsargs Kriss Prongers.

''Kad rezultāts kļuva 2:0 mūsu labā, mēs bijām pārliecināti, ka uzvarēsim. Es pats par to biju pārliecināts līdz mača pēdējai sekundei. Mēs vienkārši nevarējām zaudēt!'' atklāja kanādiešu uzbrucējs Džeroms Iginla. ''Pretinieki šodien spēlēja patiešām labi, tāpēc viņi ir pelnījuši uzslavas. Labi, ka ir līdzīgas spēles, jo, ejot tālāk, šāda pieredze var noderēt.''

Izmantotie resursi:
Associated Press


, 2010-02-19 15:55, pirms 14 gadiem
Spēli neredzēju, bet, vai arī Kanāda, tāpat kā Krievija, centās rādīt, cik labs individuālais sniegums ir atsevišķiem spēlētājiem, nevis spēlēt komandas spēli?
, 2010-02-19 16:42, pirms 14 gadiem
Iginla arī kā rādās nav sists ar augstprātības trūkumu -> "Mēs vienkārši nevarējām zaudēt!'' , citi visuma hokeja virtozauri arī tāpat domāja, bet tomēr pagrūda saviem slāvu brāļiem !!!!
, 2010-02-19 16:43, pirms 14 gadiem
Taa arii vizticamāk bija. Nesaprotu, kapēc Bikovs ļāva Ovijam mest 2to un 3sho bulliiti. Laikam tapēc, ka shis ir zvaigzne.
, 2010-02-19 16:46, pirms 14 gadiem
Trieciens rakstīja: Iginla arī kā rādās nav sists ar augstprātības trūkumu -> "Mēs vienkārši nevarējām zaudēt!'' , citi visuma hokeja virtozauri arī tāpat domāja, bet tomēr pagrūda saviem slāvu brāļiem !!!!
Tāpēc, ka jutās tik pārliecināti par sevi, ka, nevis atdeva piespēli, bet labāk centās caur trim saviem slāvu brāļiem tikt cauri.
, 2010-02-19 16:53, pirms 14 gadiem
Sportamīlule rakstīja: Spēli neredzēju, bet, vai arī Kanāda, tāpat kā Krievija, centās rādīt, cik labs individuālais sniegums ir atsevišķiem spēlētājiem, nevis spēlēt komandas spēli?
1. šveicieši nospēlēja lieliski
2. Pēc iginlas vārdiem viņš jau vakar dušā šveiciešus apspēlēja
3. Neesmu tiesnesis, bet man liekas, ka kanādai bišķi pietiesāja (izņemot krosbija pārsisto degunu)
P.S. beigās turēju īkšūs par šveici tāpat kā par Latviju
, 2010-02-19 16:54, pirms 14 gadiem
OVEČKINS --- OVCA --- AITA --- DZĪVNIEKS --- SMADZENES --- MAZ
, 2010-02-19 17:09, pirms 14 gadiem
Žurnālisti krievus sabiedēja, ka tagad Latvija baigi spēcīgā, utt. un krievi izgāja laukumā vienkārši samalt mūsējos.
, 2010-02-19 17:14, pirms 14 gadiem
Kauns prieksh kanaadieshiem pa taadu uzvaru
, 2010-02-19 17:23, pirms 14 gadiem
eu ne pa teemu bet kas kanaadai ir pirmais vaarstargs? brodeers vai cits?
, 2010-02-19 17:40, pirms 14 gadiem
muaythai rakstīja: eu ne pa teemu bet kas kanaadai ir pirmais vaarstargs? brodeers vai cits?
Nu pagaidaam Kanaadas izlases vaartos esmu redzeejis tikai Roberto Luongo
, 2010-02-19 17:43, pirms 14 gadiem
tasesmues rakstīja: Nu pagaidaam Kanaadas izlases vaartos esmu redzeejis tikai Roberto Luongo
vakar Brodērs bija
, 2010-02-19 17:54, pirms 14 gadiem
podins55 rakstīja: vakar Brodērs bija
Nu vot vakardienas speeli es neredzeeju, pirmo tik redzeeju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-19 20:44, pirms 14 gadiem
Pēc šīs spēles ir jāsāk runāt jau par TOP 8,nevis septiņi.
Raiens Millers
Foto: AFP/Scanpix
12

Olimpiskā hokeja turnīra MVP – Millers

Par Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra vērtīgāko spēlētāju atzīts ASV izlases vārtsargs Raiens Millers, kura meistarība gan neļāva ASV izlasei izcīnīt uzvaru turnīra finālā. Millers iekļauts arī mediju veidotajā simboliskajā izlasē, kā arī ieguvis turnīra direktorāta balvu.
482

Pēdējais zelts tiek Kanādas hokejistiem

Šovakar Vankūverā tika sadalīts pēdējais XXI ziemas olimpisko spēļu medaļu komplekts. Kanādas izlases hokejisti, ar 3:2 apspēlējot kaimiņus amerikāņus, triumfēja hokeja turnīrā. Uzvaras vārtus papildlaikā guva Sidnijs Krosbijs
Oli Jokinens spēlē pret Slovākijas valstsvienību guva divus vārtus - panāca neizšķirtu un iemeta uzvaras ripu
Foto: AP/Scanpix
94

Bronzu drāmā izrauj Somija

Šodien Vankūverā tika noskaidrota pirmā olimpiskā hokeja turnīra medaļniece. Somijas izlase ''Canada Hockey Place'' ar 5:3 uzveica Slovākijas hokejistus, iegūstot bronzas medaļas. Izšķirošais pārsvars tika iegūts trešajā trešdaļā, gūstot četrus bezatbildes vārtus.