Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

Sliktie laika apstākļi joprojām paralizē kalnu slēpošanu

Sliktie laika apstākļi joprojām paralizē kalnu slēpošanu
Foto: AFP/Scanpix

Atkal saņemtas sliktas ziņas olimpiskā kalnu slēpošanas turnīra sakarā - atcelti kārtējie treniņbraucieni, kas nozīmē, ka šajā nedēļas nogalē slēpošanas trasē tā arī nekas nenotika.

Šodien tika atcelti dāmu nobrauciena treniņi un ir kļuvis skaidrs, ka miglas un stiprā sniega dēļ līdz kalnu slēpošanas sacensību sākumam būs jāgaida vēl vismaz līdz rītdienai, kad ieplānots vīriešu nobrauciens, kuram pieteikts arī Latvijas sportists Roberts Rode. Sieviešu superkombinācijas braucieni pārcelti uz trešdienu.

Sinoptiķu prognozes vēsta, ka rīt laika apstākļi varētu būt piemērotāki, tāpēc jācer, ka šīs sacensības beidzot varēs sākties.

Starp citu, ir arī sportisti, kam šāda aizkavēšanās nāk tikai par labu - pie viņiem noteikti var pieskaitīt vienu no galvenajām favorītēm amerikānieti Lindsiju Vonu, kura īsi pirms spēļu sākuma guva savainojumu, tāpēc tagad 25 gadus vecajai slēpotājai ir papildus laiks tā sadziedēšanai.

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com
eurosport.com


, 2010-02-14 19:48, pirms 14 gadiem
Domaju ka sportistiem sitas iet psihologiski,kad visu laiku atkritNja viena gala putenis utt,bet otra pat sniega nav un tur pieved
, 2010-02-14 19:57, pirms 14 gadiem
Eurosport ziņu izlaidumā teica, ka migla ir okeāna dēļ un okēanu nekur neaizbīdīsi prom, tātād laika apstākļi nemainīsies vēl pietiekami ilgi. Nevajag ziemas olimpiskās spēles rīkot pie okeāna, jo tur gaiss ir vienmēr mitrs un silts, un laiks mainās ļoti strauji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-14 20:10, pirms 14 gadiem
Chesis10 rakstīja: Eurosport ziņu izlaidumā teica, ka migla ir okeāna dēļ un okēanu nekur neaizbīdīsi prom, tātād laika apstākļi nemainīsies vēl pietiekami ilgi. Nevajag ziemas olimpiskās spēles rīkot pie okeāna, jo tur gaiss ir vienmēr mitrs un silts, un laiks mainās ļoti strauji.
njā šito vajadzētu izskaidrot rīkotājiem, jo lkm pa tādu lietu aizmirsies. Bet Sočos tad jau ar varētu būt problēmas ne tikai ar miglu, bet ari ar globālo.
, 2010-02-14 20:52, pirms 14 gadiem
Tagad jau ar laikapstākļiem, maigi izsakoties, ir dir*a, bet kas tad būs Sočos 2014 gadā.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-14 21:13, pirms 14 gadiem
Chesis10 rakstīja: Eurosport ziņu izlaidumā teica, ka migla ir okeāna dēļ un okēanu nekur neaizbīdīsi prom, tātād laika apstākļi nemainīsies vēl pietiekami ilgi. Nevajag ziemas olimpiskās spēles rīkot pie okeāna, jo tur gaiss ir vienmēr mitrs un silts, un laiks mainās ļoti strauji.
Te tu pats nonāci pret sevi nu labi eurosports - Miglu neaizbaidīsi prom : Laiks mainās ļoti strauji.
, 2010-02-14 21:57, pirms 14 gadiem
Biatlonā arī tāds putenis, ka precīzi pašaut nevar
, 2010-02-14 22:07, pirms 14 gadiem
Njā... Sočos tagad kā pie mums vasarā....
weathercity.com: Weather Report for Sochi, Russia
, 2010-02-14 22:43, pirms 14 gadiem
arsis rakstīja: Njā... Sočos tagad kā pie mums vasarā....
http://www.weathercity.com/ru/sochi/
njaaaa, Turīna bija ideāls variants, neviena pārcelšana laikam nebija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Starkovs
Foto: Lauris Vīksne, f64
17

Starkovam un olimpiskajiem medaļniekiem - Triju Zvaigžņu ordeņi

Valsts prezidenta kancelejas Ordeņu kapituls nolēmis piešķirt Latvijas futbola izlases un „Skonto” galvenajam trenerim Aleksandram Starkovam valsts augstāko apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeni.
Aigars Apinis lodes grūšanas sektorā
Foto: Andris Pimenovs
2

Piektdien Vankūverā tiks atklātas X Ziemas Paralimpiskās spēles

Spēles notiks Vankuverā un Vistlerā – kur nupat ir noslēgušas Ziemas Olimpiskas spēles. Šis augstākais sporta forums pulcēs sportistus no visas pasaules un turpināsies līdz 21. martam. Sportisti ar īpašam vajadzībām sacentīsies piecos sporta veidos: hokejā, biatlonā, distanču slēpošanā, kērlingā un kalnu slēpošanā. Ar nožēlu jāatzīst, ka šoreiz Latvijas delegācija šajās Paralimpiskās spēlēs nepiedalīsies. Finansu trūkuma dēļ Latvijas sportisti nevarēja sagatavoties un kvalificēties šīm spēlēm.
Edgars Maskalāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
242

Maskalāns: "Miņins nepelnīti saņēma gada sportista titulu"

Latvijas bobsleja pilots Edgars Maskalāns intervijā "Latvijas Avīzei" asi kritizējis savu komandas biedru Jāni Miņinu, uzskatot, ka pērnā gada nogalē viņš nepelnīti saņēmis gada sportista titulu. Tāpat Maskalāns izteicis neapmierinātību ar bobsleja saimniecībā pastāvošo kārtību.