Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB piedāvā KHL septītās sezonas atklāšanas spēli

VSB piedāvā KHL septītās sezonas atklāšanas spēli
Mārtiņš Karsums
Foto: www.dynamo.ru

Trešdien, 3. septembrī, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Kontinentālās hokeja līgas septītās sezonas atklāšanas spēli, kurā tiksies pēdējo trīs Gagarina kausa ieguvēji - Magņitogorskas "Metallurg" pret Maskavas "Dynamo". Baudiet KHL spēles kanālā VSB!

Kontinentālās hokeja līgas septītās sezonas atklāšanas spēlē Gagarina kausa īpašnieki Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā tiksies ar Maskavas "Dynamo", kas KHL galveno trofeju ieguva divās iepriekšējās sezonās. "Metallurg" galvenais treneris joprojām ir Maiks Kīnens, bet pie "Dynamo" stūres Oļegu Znaroku ir nomainījis Harijs Vītoliņš. Znaroks gan joprojām palicis klubā kā konsultants.

KHL šosezon spēlēs 28 klubi – pa 14 Austrumu un Rietumu konferencēs. Līgā atgriezusies Toljati "Lada", debitēs divas komandas – Helsinku "Jokerit" un HK "Sochi". Ņemot vērā situāciju Ukrainā, 2014/15.gada sezonā KHL čempionātā nepiedalīsies Doņeckas "Donbass" un nebūs arī pagājušās sezonas finālisti Prāgas "Lev". Līdzšinējās sešās sezonās bez Magņitogorskas "Metallurg" un Maskavas "Dynamo", Gagarina kausu izcīnījuši arī Kazaņas "Ak Bars" (divreiz) un Ufas "Salavat Yulaev".

VSB komentētājs Toms Prāmnieks: “KHL sezonas atklāšanas mačā pērnās sezonas Gagarina kausa ieguvēji Magņitogorskas "Metallurg" uzņems Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dynamo", kura sastāvā šogad spēles divi Latvijas izlases uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, kā arī bijušie Rīgas dinamieši Filips Novāks un Mets Robinsons. Abas komandas ir starp šis sezonas favorītiem uz Gagarina kausu un šī solās but aizraujošā cīņa, jo komandās ir palikuši to kodoli un atslēgas spēlētāji. Interesanti būs pavērot, kā savā debijas mačā galvenā trenera lomā iejutīsies Harijs Vītoliņš un kā izpaudīsies Oļega Znaroka konsultanta loma šājā komandā.“

KHL sezonas atklāšanas spēle kanālā VSB:
• Trešdien, 3.septembrī 15:50 KHL. Magņitogorskas "Metallurg" – Maskavas "Dynamo"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


Slēpts komentārs: Kā Tev iet, Bērziņ?
, 2014-09-02 16:00, pirms 10 gadiem
Dynamo smagi panems Metalurgu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 16:12, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Nomierinies vienreiz ar savu bbolu! Tapat jau to basi raada cauru diennakti. Ka tikai atkal ko stulbu pateikt!
kas tieši manis teiktajā bija stulbs vai aplams?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 16:26, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Dārgais cilvēk, ieskaties VSB programmā! Tev tur vel par maz basketbola?

http://www.viasat.lv/viasat/tv-programma/tv-listings/_/all/2014-09-02/919/?viewweek=1
varētu padomāt, ka vienu un to pašu spēli rāda cauru diennakti. Tev saprotamāks būtu salīdzinājums, kad hoķa čempionāta laikā kādas spēles vietā pēkšņi parāda Baltijas šautriņmešanas sacensības. Kuru, piedevām, vēl cits kanāls translē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 17:00, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Dārgais cilvēk, ieskaties VSB programmā! Tev tur vel par maz basketbola?

http://www.viasat.lv/viasat/tv-programma/tv-listings/_/all/2014-09-02/919/?viewweek=1
es Tev prasu, ko aplamu uzrakstīju, Tu man iemet kkādu programmu sejā. To programmu es gandrīz vai no galvas zinu
, 2014-09-02 17:04, pirms 10 gadiem
Vienīgais, par ko es čīkstu VSB sakarā, ir atņemtais teniss. Protams, vēl gribētos voleju tur redzēt, bet pārējā programma mani gana apmierina, lai gan pontu bbola vietā, kas notiek reizi 4 gados, KHL, kura taga 7-8 mēnešus diendienā būs skatāma, spēli rādīt neredzu, īpaši zinot, ka KHL TV rādīs.
Tieši tāpat nesaprotu jēgu rādīt pa 2 kanāliem vienlaicīgi Dinamo tiešraidi, ja tajā pašā laikā ir iespēja rādīt ko citu. Brīnums, ka sestdien tā nedarīs, lai gan solīja, ka VSB būs tiešraide arī tām spēlēm, kuras būs TV6
, 2014-09-02 17:17, pirms 10 gadiem
VSB derētu padomāt par komentētājiem, nu šie ir galīgi garām. tad jau labāk krievus klausīties pa KHL TV.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 17:52, pirms 10 gadiem
VSB ļoti patīk komentētāji. Hokejs, futbols, basketbols VSB kanālā - labi.
Derētu šim kanālam pievērsties arī ziemas sporta veidiem, bet laikam tādas tendences nav novērojamas un par to nav ko domāt . Droši vien kopētu Eurosport pārraides, bet VSB prot pielasīt klāt labus komentētājus, tāpēc vēlējos ziemas sporta veidus ar latviešu labiem komentāriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 18:22, pirms 10 gadiem
Baigi labi. Patīk kanāls cik saprotu rādīs ļoti daudzas spēles kur mūsējie citos klubos taka domāju ka labi ka ltv vairs nerada.
, 2014-09-02 19:02, pirms 10 gadiem
ja kas pa KHL TV HD ar rādīs nebus jaskatas tas vsb
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 19:33, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Es, kā VSB skatītājs uzskatu, ka rādīt Irānas-Ēģiptes maču, KHL atklāšanas spēles vietā, būtu liela aplamība. Cik es zinu, tad šo valstu iedzīvotāji Viasat kanālus neredz
paprasi tikai leitim (VSB Lietuvā pavisam noteikti ir 2-3x vairāk iedzīvotāju kā Latvijā, jo tam vienīgajam ir tiesības uz Žalgira Eirolīgas spēlēm), ko viņš labprātāk skatītos
, 2014-09-02 19:59, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: mASKAVA UN mAGNITOGORSKA ARII NEREDZ..
Man santpeterburga darba kolēģiem ir viasat šķīvis un viņi redz visu pat lv kanālus.
Nevaru nepiekrist skatīties Kaut kādas izlases basi vai hoka atklāšanu un pietam 2 mūsējie spele tas ir pašsaprotami. Ja nu galīgi fano pa basi tad varbūt bet nu pie mums jau pārsvarā visi fano par hokeju, gulbi un tad varbūt var ierindot basi par cik bija kvalifikācijas cikls tad tāds aktuālāks bija bet reāli man liekas besi tāpat kā futune ir maz skatīta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-02 21:39, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Kādas problēmas? Noteikti paprasīšu un darīšu Tev zināmu precīzu atbildi Tik nesaprotu kāpēc Tu pin iekšā žalgiri, Eirolīga, liekas, sākas tikai oktobrī
Tu pirmais iesāki pretnostatīt bbolu ar hokeju. Par cik VSB 70% abonentu ir no Lietuvas, tad galvenais tirgus ir tur, līdz ar to maz kam interesē latvieša viedoklis šī kanāla programmas veidošanā, ko skaidri rāda vakari, kad Dinamo tiek pāŗcelts uz TV6, lai varētu Žalgiri (Rytas, ja vēl turpina cīņas) rādīt tiešraidē.

P.S. Neaizmirsti savas aptaujas rezultātus nopublicēt, citādi vēl paliks pie Tevis kā noslēpums.
, 2014-09-02 22:20, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: NIHUJA
Ziemai jaabuut pa LTV
LTV7 taču nekad nav rādījusi kalnu slēpošanu, slēpošanu (pat tour de skie), PK biatlonā (rāda tikai PČ). Kamaniņas arī nerāda, tikai bobi un skeletons.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.