Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Ko gaidīt šajā Euro 2020?

Pasaulē ir daudz sporta pasākumu, taču nav noliedzams, ka futbols ir pazīstams kā viens no populārākajiem. Ar miljardiem līdzjutēju visā pasaulē vairs nav pārsteidzoši zināt, ka daudziem sporta faniem patīk skatīties prestižos futbola turnīrus, lai redzētu, kuras komandas uzvarēs.

Turnīri vienmēr ir ļoti gaidīti, jo tie nodrošina intensīvu maču sporta fanus, kas rūpīgi parādīs komandu un viņu attiecīgo sportistu talantu. Pēc pandēmijas parādīšanās 2020. gadā sporta fani arvien vairāk sāka skatīties futbola pasākumus pēc tā atsākšanas.

Tā rezultātā daudzi fani turpina skatīties savus favorītus un izmēģināt sporta derības ar kriptogrāfiju, lai iegūtu atšķirīgu pieredzi. Pēdējā laikā futbola fani pieskaņojas jaunākajiem atjauninājumiem, gaidot gaidāmos prestižos turnīrus. Starp tiem, kas tuvojas, ir 2020. gada Eiropas futbola čempionāts vai Euro 2020.

Kas ir Euro 2020?

Euro 2020 ir turnīra 16. sezona, kas notiek ik pēc četriem gadiem. Šīs ir galvenās asociācijas futbola sacensības, kurās piedalās Eiropas Futbola asociācijas vecāko vīriešu nacionālās komandas. Valdošais čempions ir Portugāle pēc Francijas sakāves 15. sezonā, kas notika pagājušajā 2016. gadā.

Bija paredzēts, ka 16. sezona notiks no 2020. gada 12. jūnija līdz 12. jūlijam. Tomēr spēles bija jāatliek pandēmijas dēļ. Tagad organizatori izvēlējās saglabāt vārdu Euro 2020 un pārplānot spēles no 2021. gada 11. jūnija līdz 11. jūlijam.

Gaidāmajām sacensībām komiteja nolēma ieviest jaunus noteikumus, kas būs vislabākie spēlētāju un personāla drošībai. Tagad, kad turnīrs beidzot sāk sāk darboties, šeit ir tuvāk apskatīta dažas tā detaļas.

Iesaistītās komandas

Turnīrā piedalās 24 komandas. Tie ir sagrupēti sešās dažādās grupās ar četriem locekļiem katrā. Katrai grupai ir maču grafiks, kurā viņi visi var nopelnīt punktus. Apskatot punktu tabulu, tiks noteiktas komandas, kuras var pāriet uz turnīra tālākajiem līmeņiem. Šīs ir sešas komandu grupas.

● A grupa
- Turcija
- Itālija
- Velsa
- Šveice

● B grupa
- Dānija
- Somija
- Beļģija
- Krievija

● C grupa
- Nīderlande
- Ukraina
- Austrija
- Ziemeļmaķedonija

● D grupa
- Anglija
- Horvātija
- Skotija
- Čehija

● E grupa
- Spānija
- Zviedrija
- Polija
- Slovākija

● F grupa
- Ungārija
- Portugāle
- Francija
- Vācija

Spēles formāts

Ventilatori ar nepacietību gaida, kā spēles progresēs visā turnīrā. Pārbaudot katras grupas punktu tabulu, visas divas labākās komandas automātiski pāries uz nokaušanas posmu. Papildus tiem četri labākie 3. plakāti tiks kvalificēti arī nokaušanas posmam. Šī nokaušanas fāze ir pazīstama arī kā 16. kārta.

Komandas, kuras uzvarēs nokaušanas posmā, pāries uz četriem ceturtdaļfināla mačiem. Divas no tām tiks izspēlētas 2. jūlijā, bet pārējās divas notiks nākamajā dienā. Minētie mači notiks attiecīgi Minhenē, Sanktpēterburgā, Romā un Baku.

Pēc tam pusfināls notiks Vemblija stadionā Londonā 6. jūlijā un nākamajā dienā. Fināls notiks arī tajā pašā norises vietā 11. jūlijā.

Pārskats

Papildus iepriekšminētajam ir arī daudz citu faktoru, kas, kā mēs zinām, padarīs futbola fanus vairāk satrauktus par visu turnīru. Pēc gada atlikšanas mēs zinām, ka daudzi ar nepacietību gaida, kas varētu izvērsties gaidāmajos mačos, kuriem visas komandas ir sagatavojušās. Ņemot vērā papildu gadu, lai tam sagatavotos, mēs arī domājam, ka fani būs vairāk satraukti iesaistīties sporta derībās ar kriptogrāfiju, lai iegūtu papildu aizraušanos.


Betsafe.com Rigged in Riga
2

Rigged in Riga noslēdzies: 45 000 LVL iegūst Martins Emanuelsons

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau piektais Betsafe.com organizētais Rigged in Riga pokera turnīrs. Cīņu par pirmo jaunizveidotās Grand Series of Poker Live turnīrus sērijas titulu uzsāka 283 dalībnieki un viņu starpā arī spēcīgākie Latvijas pokera spēlētāji, kas šo viņiem padarīja par lielāko šāda veida turnīru, kāds jebkad noticis Latvijā. Turnīra kopējais balvu fonds sasniedza 424 500 ASV dolāru apmēru.
Betsafe.com Rigged in Riga, 5. - 10. oktobris, 2010.g.
8

Šonedēļ norisināsies lielākais pokera turnīrs Latvijas vēsturē

No 6. līdz 10. oktobrim Rīga kļūs par norises vietu lielam starptautiskam pokera turnīram Betsafe.com Rigged in Riga. Turnīra prognozētais balvu fonds varētu sasniegt pusmiljonu ASV dolāru, bet dalībnieku skaits pāri par trim simtiem. Latvijā ieradīsies spēlētāji no aptuveni 20 dažādām valstīm.
Totalizatora likmju spēle "Betsafe.com Izdzīvotājs"
20

No 1 lata līdz 250000 LVL – vai tas ir reāli? Nesakiet „nē”!

Online totalizatoru portālā Ototo.lv jau vairākus mēnešu norisinās spēlē, kuras nosaukums ir „Betsafe.com Izdzīvotājs”. Tikko šajā spēlē sasniegts jauns rekords.