Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Autors: skyisthelimit

IESPEJA NOPELNIT...

Sveiki,
Gribetu uzzinat vai sis projekts kadu interesetu, mekleju cilvekus kas parzina
Latvijas sporta jaunumus klubos,ko nevar atrast socialis kontos vai prese, esmu gatavs maksat par sadu informaciju.

Informaciju man butu svariga , jo mans darbs ir saistits ar likmem, lidz ar to man butu vajadziga informacija par speletaju nespeleshanu( vairaku), vai 2. komandas izmantoshanu ka piemeram vakardienas spele-- Valmiera speleja ar
otro sastvu Izraela..Vienu vardu sakot zinas no klubiem ieksiene.Ta ka es mekleju value likmes man tas ir svarigi.Izsekiet savu viedokli komentarus vai tas ir iespejams vai ne, man pasham ir pazistami gan sportisti gan ari cita
avoti bet ta ka velos pappashinatiea velejos piedavat un redzet vai kadam tas ir interesanti.


, 2023-02-01 21:29, pirms gada
Paldies,
bet es vairak domaju par pirms speles informaciju,
, 2023-02-03 22:57, pirms gada
Nojaušu, ka kaut ko saproti no toto lietām. Tad Tev vajadzētu zināt, ka ne jau sastāvi nosaka spēles iznākumu. Bukmeikeru klasiskās peļņas spēles - vienai komandai trūkst vairāki vadošie spēlētāji, bet tā tomēr izcīna uzsvaru, un parasti pārliecinošu, lai bukmeikeri nosmeltu krējumu arī no LIVE likmēm. Un tas ir skaidrs, ka neviens no komandas locekļiem, kuram ir info par šādu gaidāmo pasūtīto scenāriju, nedalīsies ar šādu info.

Protams, gadās, kad tiešām samaļ miltos komandu, kura, piemēram, spēlē ar jauniešu sastāvu. Pašam ir gadījies noķert tādus peļņas mačus LIVE, kuros bukmeikeri spēles gaitā tā arī nesaprot, ka vieniem nav sastāvi. Bet tie ir izņēmumi.
, 2023-02-04 00:04, pirms gada
paldies par atbildi, var piekrist daleji jo bukmeiketi biezhi vien nezina zemekas ligas, vini aprekina kofus pec algoritmiem, protams lielas ligas piem Premjerliga vai citas lielas ligas vini visus jaunumus zina pirms mums, Bet zemas ligas ka piemeram Nacionala Latvijas liga basketbola vai Nakotnes liga futbola,Slovakijas 3 liga futbola vai Griekijas 4 liga volejbola, vini ir pusprofesionali vai amatieri lidz ar to maizi vini pelna cita darba nevis spelejot futbolu vsi basketbolu.
, 2023-02-04 13:30, pirms gada
skyisthelimit rakstīja: paldies par atbildi, var piekrist daleji jo bukmeiketi biezhi vien nezina zemekas ligas, vini aprekina kofus pec algoritmiem, protams lielas ligas piem Premjerliga vai citas lielas ligas vini visus jaunumus zina pirms mums, Bet zemas ligas ka piemeram Nacionala Latvijas liga basketbola vai Nakotnes liga futbola,Slovakijas 3 liga futbola vai Griekijas 4 liga volejbola, vini ir pusprofesionali vai amatieri lidz ar to maizi vini pelna cita darba nevis spelejot futbolu vsi basketbolu.
Jā, protams, ja grib pelnīt ar toto, tad jāspecializējās uz zemākajām līgām.
, 2023-02-12 23:48, pirms gada
Max pus gadu darbojies šaja joma.bez jebkadas sajegas,prasit lv lielakaja sporta portala šadu info.. tas ir berndarznieka limenis.neko nesaprotot no koeficentiem,kantoru limitiem.. prosta uzmetesi piečuku un gribi lai tev visu pasniedz uz paplates.. ta tas nenotiek. Lv vispar nav normalu bukmeikeru izņemot Rasu
Betsafe.com Rigged in Riga
2

Rigged in Riga noslēdzies: 45 000 LVL iegūst Martins Emanuelsons

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau piektais Betsafe.com organizētais Rigged in Riga pokera turnīrs. Cīņu par pirmo jaunizveidotās Grand Series of Poker Live turnīrus sērijas titulu uzsāka 283 dalībnieki un viņu starpā arī spēcīgākie Latvijas pokera spēlētāji, kas šo viņiem padarīja par lielāko šāda veida turnīru, kāds jebkad noticis Latvijā. Turnīra kopējais balvu fonds sasniedza 424 500 ASV dolāru apmēru.
Betsafe.com Rigged in Riga, 5. - 10. oktobris, 2010.g.
8

Šonedēļ norisināsies lielākais pokera turnīrs Latvijas vēsturē

No 6. līdz 10. oktobrim Rīga kļūs par norises vietu lielam starptautiskam pokera turnīram Betsafe.com Rigged in Riga. Turnīra prognozētais balvu fonds varētu sasniegt pusmiljonu ASV dolāru, bet dalībnieku skaits pāri par trim simtiem. Latvijā ieradīsies spēlētāji no aptuveni 20 dažādām valstīm.
Totalizatora likmju spēle "Betsafe.com Izdzīvotājs"
20

No 1 lata līdz 250000 LVL – vai tas ir reāli? Nesakiet „nē”!

Online totalizatoru portālā Ototo.lv jau vairākus mēnešu norisinās spēlē, kuras nosaukums ir „Betsafe.com Izdzīvotājs”. Tikko šajā spēlē sasniegts jauns rekords.