Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Baltijas valstu skatītāji varēs izbaudīt katru Tokijas olimpisko spēļu 2020 brīdi discovery+ pie Go3

Baltijas valstu skatītāji varēs izbaudīt katru Tokijas olimpisko spēļu 2020 brīdi discovery+ pie Go3
Olimpiskie apļi Tokijas krēslā. Foto: AFP/Scanpix

Pirmo reizi vēsturē Latvijas, Lietuvas un Igaunijas skatītāji varēs sekot līdzi pilnīgi visām disciplīnām no Tokijas olimpiskajām spēlēm, kuras būs pieejamas divos Eurosport kanālos un vairāk nekā 50 strīmos.

Go3 discovery+ lietotāji Latvijā, Lietuvā un Igaunijā varēs pilnībā izbaudīt Tokijas olimpisko spēļu 2020 mirkļus. Gada svarīgāko un lielāko sporta notikumu pārraidīs Eurosport 1 un Eurosport 2 kanāli, kā arī vairāk nekā 50 dažādu sporta veidu tiešraižu strīmi, kas ikvienam sporta cienītājam ļaus sekot savam iemīļotajam atlētam vai sporta veidam.

Justins Docka (Justinas Docka), Go3 programmu direktors: "Esmu lepns, ka sadarbībā ar Discovery un Eurosport varam mūsu abonentiem piedāvāt tik plašu Tokijas olimpisko spēļu atspoguļojumu. Tagad mūsu skatītājiem būs iespēja vērot visas mūsu pašu un starptautiskās sporta zvaigznes, kas cīnīsies par uzvarām grandiozajās sacensībās un palīdzēs popularizēt sporta veidus, kas parasti palikuši ēnā.”

Tokijas 2020 olimpiskajās spēlēs sacensības notiks 33 sporta veidos, sadalot 339 medaļu komplektus, kas ir spēļu vēsturē lielākā olimpiskā programma. Tokijā 2020 Starptautiskā olimpiskā komiteja ir iekļāvis četrus jaunus sporta veidus - karatē, sērfingu, skeitbordu un klinšu kāpšanu, savukārt beisbols un softbols ir atgriezies olimpisko spēļu programmā.

Nākamās paaudzes televīzija Go3 ir pieejama viedtālruņos un planšetdatoros (iOS / Android), datoros vietnē Go3.lv, Samsung un LG Smart TV (izgatavotos pēc 2016. gada) un televizoros un citās ierīcēs, kurās darbojas Android TV.

Informāciju sagatavoja:
Žilvaras Zinkevičius
PR&Communications Manager Baltics


Dāvis Mārtiņš Daugavietis. Foto: Jaunā Vienotība

Sporta apakškomisija nosoda SOK rekomendācijas par krieviem un baltkrieviem

LETA. Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) rekomendācija ļaut Krievijas un Baltkrievijas sportistiem atgriezties sacensību apritē kā neitrāliem atlētiem nav pieņemama, uzsver Saeimas Izglītības, zinātnes un kultūras komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis (JV).
SOK prezidents Tomass Bahs. Foto: Reuters/Scanpix
12

Ukraina atzinīgi vērtē SOK lēmumu par Krievijas sportistu atgriešanos OS atlikšanu uz vēlāku laiku

LETA--AFP. Ukraina otrdien atzinīgi novērtēja Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) lēmumu, šobrīd nepielaižot Krievijas sportistus dalībai nākamā gada olimpiskajās spēlēs Parīzē.
Anda Čakša. Foto: Izglītības un zinātnes ministrija
31

Čakša: ''Nav pieļaujams valsts finansējums sportistiem, kuri startē sacensībās ar krievu un baltkrievu sportistiem''

LETA. Nav pieņemams, ka Latvijas valsts budžeta finansējumu saņem sportisti, kuri piedalās vienās sacensībās ar Krievijas un Baltktrievijas sportistiem, intervijā LTV1 raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).