Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Lavīnam pirms došanās uz Tokiju jāizcieš karantīna

Lavīnam pirms došanās uz Tokiju jāizcieš karantīna
Zeks Lavīns. Foto: AFP/Scanpix

ASV basketbola izlasei pirms Tokijas olimpiskajām spēlēm turpinās dažādi sarežģījumi, kas saistīti ar veselības un drošības protokola ievērošanu. Viens no komandas eksplozīvākajiem spēlētājiem Zeks Lavīns karantīnas dēļ uz Japānu kopā ar komandu vēl nedosies.

ASV basketbola izlasei tuvākajā laikā paredzēta došanās uz Japānu. Tomēr vēl viens sarežģījums radies drošības un veselības protokola ievērošanas dēļ. Kopā ar izlasi uz Tokiju vēl nedosies Zeks Lavīns, kuram jādodas izolācijā līdz basketbolistam tiks uzrādīti vairāki negatīvi Covid-19 testi.

Drošības un veselības protokola dēļ no ASV izlases rindām jau izkrita viena no komandas lielākajām zvaigznēm - Bredlijs Bīls. Tāpat savainojuma dēļ izlases nometni atstāja Kevins Lavs, bet drošības un veselības protokols pilnvērtīgus treniņus liedza aizvadīt Džerami Grantam.

ASV komandas vadības korpuss gan cer uz Lavīna došanos uz Japānu individuāli šīs nedēļas izskaņā, pievienojoties valstsvienībai turnīra gaitā.

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums


, 2021-07-20 11:34, pirms 3 gadiem

Šis ir labs..
Lavs nav, tātda garie ir tikai viens jauns, emocionāls centrs Labs, bet absolūti nestabils pēc savas psihes
Nav saspēles vadītāju (Lilards vienīgais)
Es principā labākā gadījumā teiktu, ka spēd medaļa... ka tā ir zelta, par to šobrīd nebūtu drošs...
Dāvis Mārtiņš Daugavietis. Foto: Jaunā Vienotība

Sporta apakškomisija nosoda SOK rekomendācijas par krieviem un baltkrieviem

LETA. Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) rekomendācija ļaut Krievijas un Baltkrievijas sportistiem atgriezties sacensību apritē kā neitrāliem atlētiem nav pieņemama, uzsver Saeimas Izglītības, zinātnes un kultūras komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis (JV).
SOK prezidents Tomass Bahs. Foto: Reuters/Scanpix
12

Ukraina atzinīgi vērtē SOK lēmumu par Krievijas sportistu atgriešanos OS atlikšanu uz vēlāku laiku

LETA--AFP. Ukraina otrdien atzinīgi novērtēja Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) lēmumu, šobrīd nepielaižot Krievijas sportistus dalībai nākamā gada olimpiskajās spēlēs Parīzē.
Anda Čakša. Foto: Izglītības un zinātnes ministrija
31

Čakša: ''Nav pieļaujams valsts finansējums sportistiem, kuri startē sacensībās ar krievu un baltkrievu sportistiem''

LETA. Nav pieņemams, ka Latvijas valsts budžeta finansējumu saņem sportisti, kuri piedalās vienās sacensībās ar Krievijas un Baltktrievijas sportistiem, intervijā LTV1 raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).