Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Ostapenko un Kičenoku pieveikušās čehietes otro reizi triumfē Vimbldonas dubultspēlēs

Ostapenko un Kičenoku pieveikušās čehietes otro reizi triumfē Vimbldonas dubultspēlēs
Čehijas tenisites Barbora Krejčīkova un Katerina Sinjakova pēc triumfa Vimbldonas dubultspēļu turnīrā. Foto: Kieran Galvin/EPA/Scanpix

Vimbldonas čempionāta sieviešu dubultspēļu turnīrā triumfējis ar otro numuru izliktais Čehijas pāris Barbora Krejčīkova un Katerina Sinjakova, kuras Centrālajā kortā notikušajā finālspēlē ar 6:2, 6:4 sakāva beļģietes Elīzas Mertensas un ķīnietes Šuaji Žaņas duetu.

• Krejčīkova un Sinjakova iepriekš aizvadītajā pusfināla cīņā sagrāva (6:2, 6:2) Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko un ukrainietes Ludmilas Kičenokas pāri.

• Titulētais Čehijas duets dominēja arī finālcīņā, atņemot jau pretinieču pirmo serves geimu. Mertensa un Žaņa pirmajā setā zaudēja arī vēl vienā serves geimā.

• Otrajā setā izšķirošie notikumi noritēja beigu daļā. Septītajā geimā Mertensa un Žaņa pie rezultāta 0-40 pirmoreiz izmantoja breikbumbu, panākot 4:3 pārsvaru. Tomēr jau nākamajā geimā Krejčīkova un Sinjakova likvidēja breika deficītu, kā arī seta desmitajā geimā pie pretinieču servēm uzvarēja četros punktos pēc kārtas, izcīnot panākumu visā spēlē.

• Krejčīkova un Sinjakova finālcīņā trāpīja tikai 64% no pirmajām servēm, tomēr pēc trāpītajām uzvarēja 89% izspēļu, kas ir izcils rādītājs. Tikmēr Mertensa un Žaņa uzvarēja tikai trijās no 14 izspēlēm pēc otrajām servēm.

Jāatzīmē, ka Krejčīkova un Sinjakova Vimbldonas dubultspēļu turnīrā uzvarēja arī 2018. gadā.

• Par uzvaru Vimbldonas dubultspēļu turnīrā Krejčīkova un Sinjakova nopelnīja kopā 540 tūkstošus sterliņu mārciņu, kamēr Mertensai un Žaņai piešķirti 270 tūkstoši.

Spēles statistika

StatistikaKrejčīkova/SinjakovaMertensa/Žaņa
Netveramās serves10
Dubultkļūdas13
1. serve64%71%
Punkti pēc 1. serves25/28 (89%)23/34 (68%)
Punkti pēc 2. serves8/16 (50%)3/14 (21%)
Breikbumbas4/51/2
Punkti kopumā5537

Izmantotie avoti:
https://www.wimbledon.com/en_GB/sco...


, 2022-07-10 23:22, pirms 2 gadiem
Seksīgās Čehietes šoreiz uzvarēja. Malacītes. Pelnīts tituls. Man prieks par viņām. Pieredze šoreiz super seksīgajām Čehietēm nostrādāja par labu. Lai veicas arī turpmāk.
, 2022-07-11 01:22, pirms 2 gadiem
Einars267 rakstīja: Seksīgās Čehietes šoreiz uzvarēja. Malacītes. Pelnīts tituls. Man prieks par viņām. Pieredze šoreiz super seksīgajām Čehietēm nostrādāja par labu. Lai veicas arī turpmāk.
beidz trollot
šitās apm Ostas neseksīguma līmenī
, 2022-07-11 09:57, pirms 2 gadiem
Rin rakstīja: beidz trollot
šitās apm Ostas neseksīguma līmenī
Tu esi vienīgais kurš šeit troļļo. Krejčikova un it īpaši Siņiakova ir krietni seksīgākas par Jeļenu Ostapenko. Elīze Mertensa un Šuai Ženga arī ir nedaudz skaistākas nekā Jeļena Ostapenko.
, 2022-07-11 10:28, pirms 2 gadiem
Krejčikova nemaz neizskatās pēc meitenes jo nav nekā no sievietes ķermeņa. Siņjakova ir skaistāka par mūsējo, tas jā. Mūsu pāris pret viņām nemaz nespēlēja un pretiniecēm spēlēja tikai Siņakova. Ja mūsējās kaut drusciņ labāk servētu, šīs čempiones varētu pieveikt. Labi ka ar tādu spēli tika tik tālu. Kad Aļona spēlēs turpmāk?
, 2022-07-11 12:33, pirms 2 gadiem
uldis2014 rakstīja: Krejčikova nemaz neizskatās pēc meitenes jo nav nekā no sievietes ķermeņa. Siņjakova ir skaistāka par mūsējo, tas jā. Mūsu pāris pret viņām nemaz nespēlēja un pretiniecēm spēlēja tikai Siņakova. Ja mūsējās kaut drusciņ labāk servētu, šīs čempiones varētu pieveikt. Labi ka ar tādu spēli tika tik tālu. Kad Aļona spēlēs turpmāk?
Barbora Krejčīkova ir pat ļoti sievišķīga un simpātiska. Tenisistes kuras tik tiešām neizskatās pēc sievietēm ir Alisona Van Uitvanka, Svetlana Kuzņecova un karjeru beigusī Karla Suareza Navarro. Ostapenko nemaz tik slikti neservēja. Barbora Krejčīkova un Kateržina Siņiakova uz pieredzi mūsu pāri pieveica. Laba servēšana pret viņām neko nedod, tas bija redzams Finālā, kad viņas spēlēja pret Elīzi Mertensu un Šuai Žengu. Kateržina Siņiakova un Barbora Krejčīkova vienkārši ir krietni pierdzējušākas un krietni meistarīgākas tenisistes dubultspēlēs par mūsējām. Tā ka beidz troļļot.
, 2022-07-11 13:45, pirms 2 gadiem
uldis2014 rakstīja: Krejčikova nemaz neizskatās pēc meitenes jo nav nekā no sievietes ķermeņa. Siņjakova ir skaistāka par mūsējo, tas jā. Mūsu pāris pret viņām nemaz nespēlēja un pretiniecēm spēlēja tikai Siņakova. Ja mūsējās kaut drusciņ labāk servētu, šīs čempiones varētu pieveikt. Labi ka ar tādu spēli tika tik tālu. Kad Aļona spēlēs turpmāk?
Ja ieiet Live WTA Ranking, tad tur ir opcija Schedule, un tur redz, ka Aļona līdz 1. augustam nekur nav pieteikusies. Laikam atvaļinājums jeb neies mazās zivis ķert, bet kautko lielāku.
Darja Semeņistaja. Foto: Mārtiņš Vējš, Liepājas Tenisa sporta skola
6

Ostapenko atkāpjas uz 20. vietu, Semeņistajai rekords WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Mūsu vadošā tenisiste Aļona Ostapenko noslīdējusi uz 20. pozīciju, savukārt Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja sasniegusi rekordaugsto 172. vietu.
Foto: Reuters/Scanpix

Strīcova un Sje uzvar Vimbldonas čempionāta dubultspēļu turnīrā

LETA. Čehijas tenisiste Barbora Strīcova duetā ar Taivānas sportisti Suveju Sje svētdien uzvarēja Vimbldonas čempionāta sieviešu dubultspēļu turnīrā.
Karloss Alkarass. Foto: AP/Scanpix
64

Alkarass atgūstas pēc biklā sākuma un gāž Džokoviču no Vimbldonas troņa

Par 2023. gada Vimbldonas vīriešu vienspēļu tenisa turnīra uzvarētāju kļuvis Karloss Alkarass (#1), kurš pasaules ranga līderu divcīņā no turnīra troņa gāza Novaku Džokoviču (#2) – 1:6, 7:6 (6), 6:1, 3:6, 6:4. Serbs bija uzvarējis iepriekšējos četros Vimbldonas turnīros pēc kārtas.