Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkeviča zaudē ceturtdaļfinālā, Vismanei būs sezonas pirmais pusfināls

Marcinkeviča zaudē ceturtdaļfinālā, Vismanei būs sezonas pirmais pusfināls
Diāna Marcinkeviča. Foto: Oeiras Open

Latvijas trešā spēcīgākā tenisiste Diāna Marcinkeviča piektdien piedzīvoja zaudējumu Oierašas ITF W25 turnīra ceturtdaļfinālā, bet ceturtais numurs Daniela Vismane sasniedza pusfinālu zemākas kategorijas turnīrā Monastīrā (W15).

Māla seguma turnīrā Portugālē ar devīto numuru izsētā Diāna Marcinkeviča (WTA 278.) cīņā par pusfinālu ar 1:6, 6:4, 3:6 piekāpās ar otro numuru izliktajai krievietei Marinai Meļņikovai (WTA 201.). Diāna no seta un breika deficīta tika līdz izšķirošajam setam, kur pretinieci nespēja nobreikot (0/4), bet pati divreiz zaudēja serves geimos.

Marcinkevičai šonedēļ bija gada labākais turnīrs. Viņa ceturtdaļfinālu sasniedza arī martā Manakorā, kur tas notika W15 turnīrā. Oeirašā nopelnīti 13 reitinga punkti. Diāna maijā plānojusi spēlēt vairākos W25 turnīros Ekvadorā uz cietā seguma.

Tunisijā ar piekto numuru izsētā Daniela Vismane (WTA 500.) ceturtdaļfinālā ar 4:6, 6:0, 6:3 apspēlēja Somijas tenisisti Anastasiju Kuļikovu (WTA 494.), kura izlikta ar ceturto numuru. Danielai 3. setā pēc pirmā geima bija breika deficīts, to uzreiz atspēlējot. Viņa revanšējās Kuļikovai par zaudējuma 2019. gadā Štutgartes W15 turnīra pusfinālā ar rezultātu 3:6, 3:6. Arī tas mačs notika uz cietā seguma, tiesa, telpu apstākļos.

Vismane ar trešo mēģinājumu šogad uzvarēja ceturtdaļfinālā, sasniedzot pirmo pusfinālu kopš pagājušā gada novembra, kad Hābnēmē ar 3:6, 1:6 zaudēja vēlāk pirmo titulu izcīnījušajai Kamillai Bartonei. Tikšana Monastīras pusfinālā dod četrus reitinga punktus, sestdien pirmā tikšanās ar ASV spēlētāju Dašu Ivanovu (WTA 509.), kura izsēta ar sesto numuru.


Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.