Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkeviča un Podžus zaudē ITF turnīru otrās kārtas cīņās

Marcinkeviča un Podžus zaudē ITF turnīru otrās kārtas cīņās
Diāna Marcinkeviča. Foto: Oeiras Open

Latvijas tenisisti Diāna Marcinkeviča un Mārtiņš Podžus ceturtdien neiekļuva ITF vienspēļu sacensību turnīros, bet vēl turpina dubultspēļu sacensības.

Diāna Marcinkeviča (WTA 290.) Kontaminas-Monžuā W25 turnīrā uz cietā seguma ar rezultātu 6:7(6), 6:4, 2:6 zaudēja Francijas tenisistei Emelinai Datronai (WTA 710.). Ar piekto numuru izsētā Marcinkeviča 1. setā bija vadībā ar 5:3 un devītajā geimā uzņemšanā nespēja realizēt setbumbu.

Latvijas trešā rakete otro nedēļu pēc kārtas zaudēja W25 turnīra otrā posma cīņā. Pagājušajā nedēļā tas notika Tarvīzio uz māla seguma. Šonedēļ Francijā nopelnīti septiņi reitinga punkti.

Marcinkeviča vēl turpina dubultspēļu turnīru, kur ar ASV spēlētāju Kjaru Šollu (izsētas ar pirmo numuru) ir sasniegušas finālu.

Ar ceturto numuru izsētais Mārtiņš Podžus (ATP 458.) Kontingbrunnas M25 turnīrā uz māla seguma ar 6:3, 1:6, 4:6 zaudēja rumānim Bogdanam Jonutam Apostolam (ATP 843.), pēdējos divos setos nespējot radīt nevienu breika iespēja.

Zaudējums 2. kārtā Podžum ir atkārtots sezonas labākais rezultāts M25 turnīros, šajā līmenī šogad spēlējot tikai otro reizi. Viņš uz Austrijas māla vienu kārtu pārvarēja arī pagājušajā nedēļā Telfsā. Par to pienākas viens ATP punkts.

Podžus tikmēr sasniedzis piecu uzvaru sēriju dubultspēlēs. Viņš pagājušajā nedēļā ar austrieti Nīlu Oberlaitneru uzvarēja Telfsas turnīrā, bet šonedēļ Kontingbrunnā ticis līdz pusfinālam ar grieķi Petrosu Cicipasu, viņiem esot izsētiem ar pirmo numuru. Petross ir ATP ranga ceturtā numura Stefanosa Cicipasa brālis.


Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.