Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Vismane ar uzvaru divos setos pārvar Vimbldonas kvalifikācijas pirmo kārtu

Vismane ar uzvaru divos setos pārvar Vimbldonas kvalifikācijas pirmo kārtu
Daniela Vismane. Foto: AP/Scanpix

Prestižā Vimbldonas "Grand Slam" tenisa turnīra pamatfāzes sākums gaidāms pirmdien, bet Anglijā ir sākušās kvalifikācijas sacensības. Sieviešu vienspēļu atlasē pirmo no trim kārtām pārvarējusi 21 gadu vecā latviete Daniela Vismane (#274), ar 6:4 un 6:3 pārspējot 30 gadus veco spānieti Ivonnu Kavaljē (#271).

• Spēli Vismane sāka ar 4:0, taču jau nākamajā serves geimā palika sausā, pēcāk neizmantoja trīs setbumbas un devītajā geimā zaudēja arī otra breika pārsvaru (5:4).

• Kavaljē gan vēl vajadzēja panākt izlīdzinājumu, uzvarot savu servi, bet to spāniete nespēja – Vismane ceturto setbumbu pārvērta uzvarētā pirmajā setā ar 6:4.

• Otrā seta pirmajā geimā Vismane atguva divas breikbumbas un astotajā geimā nobreikoja spānieti, beigās uzvarot ar 6:3.

• Nākamajā kārtā Vismane spēlēs vai nu pret 30 gadus veco amerikānieti Koko Vandevēgi (#160), kura kvalifikācijā izlikta ar otro numuru, vai arī 16 gadus veco mājinieci Ellu Makdonaldi.

• Par iekļūšanu otrajā atlases kārtā Vismane garantējusi 19 tūkstošu sterliņu mārciņu jeb 22,3 tūkstošu eiro lielu prēmiju. Ranga punkti Vimbldonā netiks piešķirti.

• "Australian Open" un "Roland Garros" turnīros Vismane kvalifikācijā nepiedalījās.

Spēles statistika


, 2022-06-21 17:33, pirms 2 gadiem
Lieliska Grand Slam debija Danielai!
, 2022-06-21 18:52, pirms 2 gadiem
Makdonalda pat vadībā pēc 1. seta. Ja noturēsies šādi, tad es teiktu, ka visas iespējas tikt pamatturnīrā!
Bet pret Koko iespējas neredzu.
, 2022-06-21 20:14, pirms 2 gadiem
Miguelkk rakstīja: Makdonalda pat vadībā pēc 1. seta. Ja noturēsies šādi, tad es teiktu, ka visas iespējas tikt pamatturnīrā!
Bet pret Koko iespējas neredzu.
Koko uzvarēja,bet es pilnīgi nepiekrītu,ka pret Koko iespēju nav.Es pat domāju,ka pret britieti būtu sliktāk spēlēt. Koko ir pilnīgi kukū un var jebkurā brīdī reāli nopsihoties. Zinot,kā spēlē Vismane, ka viņa var arī pieturēt labi bumbiņu, viņa,manuprāt,atkla reāli liks Koko sākt trakot.
, 2022-06-21 20:37, pirms 2 gadiem
Pieturēt bumbiņu? Kurā vietā? Šis nav tas segums kur būs iespēja pieturēt bumbiņu, KoKo uzspiedīs to spēles stilu kuru viņa vēlēsies pati, tā ir pieredze ar kuru viņa diktēs šīs spēles gaitu.
, 2022-06-21 20:50, pirms 2 gadiem
Es runāju ne visu spēli pieturēt bumbu,bet,kad vajag,tad nedaudz pieturēt.Uz jebkura seguma var pieturēt,protams,zālē nedaudz grūtāk,bet visur labi iespējams.Vienīgā labā pieredze viņai ir, ir pieredze pret sevi sist raketi.Bet,protams,nav jēgas nevienam,ko pierādīt,jo tāpat domas tas nevienam nemainīs.
, 2022-06-21 22:30, pirms 2 gadiem
Koko Vandevege uzveica Ellu Makdonaldi uz tiesnešu kļūdu rēķina. Tiesneši vairākkārt kļūdaini nosauca līnījas un rezultātu trešajā setā. Viņi vairākkārt Vandeveges serves kļūdas ieskaitīja vai nu par eisiem, vai nu par labām servēm, kaut arī bumbiņa bija acīmredzami ārā. Es skatījos to maču tiešraidē YouTube. Tā ka es zinu ko es saku.
, 2022-06-21 23:50, pirms 2 gadiem
Koko bijušais ranga 9.numurs, kādreiz bija laba, bet tas bija kādreiz. Ir iespējas.
, 2022-06-22 00:02, pirms 2 gadiem
Žēl par punktiem, prieks par dāsno čeku.
Koko pēc ilgas traumas laikam nespēj tikt atpakaļ līmenī. Tā Danielas servīte ... kaut, smuki trāpot pa stūriem, uz zālāja strādā arī 150 km/h. Lai veicas!
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
1

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi/Estonian Tennis Association

Vismane sasniedz W35 ceturtdaļfinālu Spānijā

Katalonijas pilsētā Terasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/8 finālā uzvarēja Jekaterinu Reingoldu - 6:2, 7:6(3).