Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vismanes komanda ITF dubultspēļu finālā zaudē galvenajām favorītēm

Vismanes komanda ITF dubultspēļu finālā zaudē galvenajām favorītēm
Foto: Associação Ténis da Madeira

Latvijas tenisiste Daniela Vismane sestdien kopā ar portugālieti Inesi Murtu piedzīvoja zaudējumu ITF W25 sērijas dubultspēļu turnīra finālā Funšālā.

Vismane un Murta Portugālē uz cietā seguma notikušā turnīra finālā ar 1:6, 6:3, 8:10 piekāpās ar pirmo numuru izsētajai Lielbritānijas un Taivānas komandai Ališa Bārneta/Jučje Šjē.

Vismane izcīnījusi divus ITF dubultspēļu titulus, abus iegūstot uz māla seguma – 2018. gadā kopā ar Kanādas tenisisti Petru Januškovu uzvara W15 turnīrā Budapeštā un šogad ar krievieti Oksanu Seļehmetevu šogad W60 turnīrā Biaricā

WTA dubultspēļu ranga 301. vietā esošā šonedēļ nopelnīja 40 reitinga punktus. Atgādinām, ka Vismane vienspēļu turnīru pabeidza ar ļoti sāpīgu zaudējumu 2. kārtā neizmantojot trīs mačbumbas .


Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.