Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkeviča ar atspēlēšanos sāk gada pēdējo turnīru

Marcinkeviča ar atspēlēšanos sāk gada pēdējo turnīru
Diāna Marcinkeviča. Foto: Tobias Froehlich

Latvijas dāmu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkeviča trešdien iekļuva 2. kārtā Mumbajas W25 sacensībās, kur viņai ir gada pēdējais turnīrs.

WTA ranga 242. vietā esošā Marcinkeviča ar rezultātu 6:7(5), 6:3, 6:3 uzveica bosnieti Nefisu Berberoviču (WTA 624.), esot iedzinējos ar setu un 1:3.

Marcinkeviča šonedēļ pabeidz piecu nedēļu posmu W25 sērijas cietā seguma turnīros Indijā. Viņas labākais rezultāts ir pusfināls aizpagājušajā nedēļā Solapurā, šim turnīram esot vienīgajam šajā laikā, kur viņa tikusi tālāk par 2. kārtu.

Mumbajas turnīrs viņai pēdējos divos gados bijis sekmīgs, divreiz pēc kārtas sasniedzot finālu. Diāna 2017. gadā neizmantoja trīs mačbumbas un ar 6:4, 6:7(7), 3:6 piekāpās Lielbritānijas tenisistei Gabrielai Teilorei, bet 2018. gadā ar 6:0, 3:6, 5:7 zaudēja austrietei Barbarai Hāsai, toreiz 3. setā esot priekšā ar 5:2.

Šodien pārvarot 1. kārtu, ar piekto numuru izsētā Diāna aizstāvēja piecus no pērn nopelnītajiem 30 punktiem. Nākamais mačs ceturtdien pret savu dubultspēļu pārinieci Aminu Anšbu. Krievijas tenisistei rangā ir 374. vieta.

Marcinkeviča un Anšba dubultspēļu turnīrā izliktas ar otro numuru un pirmajā mačā ar 6:2, 6:3 sagrāva Indijas pāri Sravja Šivani Čilakalapudi/Akankša Dilīpa Niture.

Diānai šonedēļ ir pēdējā iespēja turpināt ITF dubultspēļu titulu sēriju. Viņa uzvarējusi 26 turnīros, vismaz vienu trofeju iegūstot katru gadu kopš 2009. gada, bet šogad nav neviena titula.


, 2019-12-18 23:26, pirms 4 gadiem
Praktiski jāspēlē bez atpūtas starpsezonā.
, 2019-12-19 10:32, pirms 4 gadiem
Diānai jāpiesaka sevi tenisā, vińa to var!!!

Pagaidām vairāki specoki vińu vēl nezin
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.