Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vismane un Ozerova zaudē ITF turnīru otrās kārtas mačos

Vismane un Ozerova zaudē ITF turnīru otrās kārtas mačos
Anna Ozerova. Foto: SEB Arena

Abos setos nenosargājot breika pārsvaru, neveiksmes ITF turnīru otrās kārtas cīņās ceturtdien piedzīvoja divas Latvijas tenisistes. Daniela Vismane tā pabeidza W25 turnīru Čehijā, bet Anna Ozerova W15 turnīru Bulgārijā.

WTA ranga 312. vietā esošā Daniela Vismane W25 turnīrā Jabloņecā pie Nisas ar 4:6, 2:6 zaudēja japānietei Manai Kavamurai (WTA 686.), setos ar breika pārsvaru esot priekšā ar rezultātiem 4:3 un 2:1. Viņa šodien uzvarēja tikai trijos no deviņiem serves geimiem.

Vismane ceturto nedēļu pēc kārtas spēlēja māla seguma turnīrā Čehijā, kur viņai šajā laikā tālāk par 2. kārtu izdevās tikt tikai vienreiz – aizpagājušajā nedēļā sasniegts W60 pusfināls Prāgā, kas viņai ir labākais rezultāts augstāka līmeņa turnīros par W25. Šonedēļ nopelnīti septiņi punkti.

Anna Ozerova (WTA 1409.) Sozopolas W15 turnīrā uz cietā seguma ar 4:6, 4:6 zaudēja bulgārietei Diai Evtimovai (WTA 732.), kura izlikta ar ceturto numuru. Anna abos setos no 4:2 zaudēja četros geimos pēc kārtas.

Ozerova pret Evtimovu guvusi vienu no savām piecām ITF uzvarām, viņu 2019. gadā ar 6:1, 1:6, 6:1 pieveicot Antaljā. Ozerovai joprojām nav izdevies uzvarēt ITF 2. kārtas mačā (0-5). Trīs no šiem zaudējumiem bijuši šogad, bet pa vienam 2018. un 2019. gadā. Šonedēļ Bulgārijā iegūts viens punkts.


Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.