Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Semeņistaja ar 12. uzvaru pēc kārtas sasniedz savu garāko sēriju

Semeņistaja ar 12. uzvaru pēc kārtas sasniedz savu garāko sēriju
Darja Semeņistaja. Foto: AFP/Scanpix

No Latvijas tenisistēm ITF sacensības šonedēļ vēl turpina tikai Darja Semeņistaja, kura W15 turnīrā Kankunā sasniedza gada septīto ceturtdaļfinālu. Tikmēr otrās kārtas mačos turnīros Portugālē un ASV zaudēja Diāna Marcinkeviča un Līga Dekmeijere.

Darja Semeņistaja (WTA 661.) Kankunā izsēta ar pirmo numuru un tādā statusā nedēļas otrajā mačā ar 6:2, 6:2 sagrāva ranga 1414. vietā esošo bulgārieti Eleonoru Čakarovu. Viņa vienreiz zaudēja serves geimā, tam notiekot 1. setā pie divu breiku pārsvara (4:1).

Darjai tā ir 12. uzvara pēc kārtas, pārspējot savu iepriekšējo labāko sasniegumu, kas bija 11 uzvaras pēc kārtas no jūnija beigām līdz augusta sākuma, kad viņa uzvarēja divos turnīros Serbijā un pārvarēja vienu kārtu Dānijā.

19 gadus vecā kreile šogad septīto reizi iekļuva W15 turnīru ceturtdaļfinālā (par to pienākas divi punkti). Viņa uzvarēja visos sešos iepriekšējos turnīros, kuros sasniedza ceturtdaļfinālu. Divi no šiem turnīriem bija iepriekšējās divās nedēļās Kankunā.

Diāna Marcinkeviča (WTA 354.) spēlēja W25 turnīrā Lagušā, kur vakar guva pirmo uzvaru kopš 20. jūlija, pārtraucot deviņu zaudējumu sēriju pamatturnīros, bet vairāk par vienu uzvaru Portugālē izcīnīt nespēja, ar 3:6, 5:7 zaudējot bulgārietei Isabellai Šiņikovai (WTA 250.).

Viņa Šiņikovai zaudējusi visos piecos mačos. Diānai šodien bija iespējas 2. setā, kur viņa bija vadībā ar 5:3, no tā brīža zaudējot četros geimos pēc kārtas. Gan devītajā geimā uzņemšanā, gan 10. geimā ar servi neizdevās iegūt nevienu punktu. Marcinkeviča ar vienas kārtas pārvarēšanu tika pie septiņiem reitinga punktiem.

Oklahomā vienu punktu nopelnīja Līga Dekmeijere, kura Normanas W15 turnīra 2. kārtas mačā ar 3:6, 4:6 zaudēja Izraēlas spēlētājai Tamārai Baradai (WTA 1137.). Dekmeijere pirms diviem gadiem šajā turnīrā tika līdz ceturtdaļfinālam.


, 2021-10-15 10:49, pirms 3 gadiem
Interesantākais šajā turnīrā, ka otrajā zarā spēlē mūsu tautiete Rachel Gailis un 3,5 stundās pieveica 2.numuru meksikānieti. Dies dod spēku tikt līdz finālam pret Dašu.
Te mūsu cukurdupsītis, viņa fano par mūsu spēlētājām.
https://www.instagram.com/rachelgai...
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.
Aļona Ostapenko. Foto: porsche-tennis.com
21

Ostapenko paliek uz nulles četros savos geimos, kapitulējot Štutgartē

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar pirmajā kārtā zaudēja čehietei Lindai Noskovai - 3:6, 1:6.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.