Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ozerova pirmoreiz spēlēs ITF ceturtdaļfinālā

Ozerova pirmoreiz spēlēs ITF ceturtdaļfinālā
Anna Ozerova. Foto: SEB Arena

WTA ranga 1197. vietā esošā Latvijas tenisiste Anna Ozerova ceturtdienas pēcpusdienā Bātā (Anglija) ITF W25 turnīra otrās kārtas mačā ar rezultātu 6:2, 7:5 apspēlēja rangā nebijušo vietējo tenisisti Danielu Deiliju, pirmoreiz sasniedzot ITF sacensību ceturtdaļfinālu.

Ozerova vakar pārsteidzoši sakāva ar trešo numuru izsēto spēlētāju Viktoriju Morvajovu (WTA 420.), kas bija 1. kārtas otrais lielākais pārsteigums. Zaudēja arī ar pirmo numuru izsētā Somijas tenisiste Anastasija Kuļikova (WTA 237.).

Savukārt šodien Anna jau pati bija favorītes lomā mačā, kurā abas tenisistes cīnījās ar pirmo ITF ceturtdaļfinālu. Ozerova pārliecinoši spēlēja līdz 2. seta otrajam geimam, kad bija izveidojusi seta un breika pārsvaru ar 6:2, 1:0, taču tad pajuka viņas spēle no neērtās puses, zaudējot četros geimos pēc kārtas.

Ozerova setā breiku atspēlēja divas reizes, esot iedzinējos ar 1:4 un 3:5. Viņa uzvarēja mača pēdējos četros geimos, šajā posmā punktos esot ar graujošu 16:3 pārsvaru, turklāt uzvarēja pēdējās astoņās izspēlēs uzņemšanā.

Pieveicot trīs gadus jaunāko pretinieci, 24 gadus vecā Ozerova pirmoreiz uzvarēja ITF turnīru 2. kārtas mačā (1-6). Pirmā ITF ceturtdaļfināla sasniegšana dod deviņus reitinga punktus, kas ir gandrīz tikpat, cik viņas kontā bija pirms šīs nedēļas (12 punkti).

Ozerova rīt tiksies ar 20 gadus veco zviedrieti Kajsu Vildu Hennemanu (WTA 493.), kura izsēta ar sesto numuru. Viņa pirmajos divos mačos kopumā zaudējusi tikai sešos geimos. Turnīrs notiek uz cietā seguma hallē.


Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.