Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Lībietis Prāgā sasniedz "Challenger" dubultspēļu ceturtdaļfinālu

Lībietis Prāgā sasniedz "Challenger" dubultspēļu ceturtdaļfinālu
Miķelis Lībietis. Foto: LTS

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis trešdien sasniedza Prāgas "Challenger 75" sērijas turnīra dubultspēļu ceturtdaļfinālu.

Lībietis kopā ar amerikāni Hanteru Rīzu, ar kuru viņš kopā spēlējis iepriekš gan NCAA sacensībās, gan profesionālajā tenisā, pirmās kārtas spēlē ar 7-6 (7:5), 6-2 uzvarēja turnīra ceturto duetu Žonatanu Eiseriku no Francijas un Aisamu Kureši no Pakistānas.

Ceturtdaļfināla sasniegšana Lībietim dod 16 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Pērn Lībietis pēc piecu gadu pauzes, kas bija saistīta ar smagiem savainojumiem, atgriezās profesionālajā tenisā un uzvarēja četrās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) dubultspēļu M-25 sacensībās pēc kārtas.

2014.gadā Lībietis kopā ar Rīzu Tenesī Universitātes komandas sastāvā uzvarēja NCAA čempionāta dubultspēļu finālturnīrā. Tajā pašā gadā, arī spēlējot pārī ar amerikāni, viņš izcīnīja savu pirmo "Challenger" sacensību uzvarētāja titulu, bet divus gadus vēlāk šāda ranga sacensībās latvietim izdevās izcīnīt vēl vienu trofeju.

2017.gadā Lībietis uz neilgu brīdi Ernestam Gulbim atņēma valsts pirmās raketes godu vienspēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA


Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi/Estonian Tennis Association

Vismane sasniedz W35 ceturtdaļfinālu Spānijā

Katalonijas pilsētā Terasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/8 finālā uzvarēja Jekaterinu Reingoldu - 6:2, 7:6(3).
Darja Semeņistaja. Foto: openblslimoges.fr
3

Antaljas "čelendžerī" Semeņistaja sāk ar uzvaru

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā sācies "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja pārspēja pirmajā kārtā pārspēja francūzieti Karolu Monē - 6:0, 6:3.