Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Sevastova piedzīvo kārtējo zaudējumu dubultspēlēs

Sevastova piedzīvo kārtējo zaudējumu dubultspēlēs
Anastasija Sevastova. Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova pārī ar baltkrievieti Aleksandru Sasnoviču piedzīvoja zaudējumu Melburnas WTA 250 dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā, ar rezultātu 7:6(12), 2:6, 6:10 zaudējot Slovākijas un Krievijas duetam Viktorija Kužmova/Vera Zvonarjova.

Anastasija Sevastova ar Sasnoviču sākotnēji nebija turnīra dalībnieču pulkā, taču pie spēlēšanas tika pēc tam, kad izstājas ķīnietes Sinju Vana un Saisaja Džena.

Lai mačā pret turnīra trešo izsēto duetu uzvarētu vienā setā, Sevastovai ar pārinieci vajadzēja atspēlēt breiku (3:5) un arī garajā 26 punktu taibreikā atvairīt sešas setbumbas.

Sevastova dubultspēļu rangā noslīdējusi uz 659. vietu. Viņa pagājušajā gadā uzvarēja tikai divos mačos (2-4), abas uzvaras gūstot februārī WTA 250 turnīrā Melburnā ar Horvātijas spēlētāju Petru Martiču.


, 2022-01-06 23:51, pirms 2 gadiem
Šis mačs ir vēl viens pierādījums tam ka tiesnešiem uzticēties nedrīkst. Viņi šo maču tiesāja par labu Viktorijas Kužmovas un Veras Zvonarjovas duetam. Šitie debīlie un netaisnīgie tiesneši bieži deva Kužmovas un Zvonarjovas duetam punktus arī par Sasnovičas un Sevastovas dueta uzvarētajām izspēlēm. Šis mačs pierāda to, ka vajag pilnībā atteikties no pilnīgi visiem tiesnešiem pilnīgi visos WTA, ITF, ATP un junioru līmeņa rīkotajos turnīros un viņu vietā izmantot elektroniskās ierīces un iekārtas, kuras veiktu pilnīgi visus tiesnešu pienākumus, jo tikai tad rezultāti būs, godīgi taisnīgi un patiesībai atbilstoši.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.