Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Sevastova: "Dažreiz Ņujorkā nav iespējams gulēt, jo ārā ir milzīgs troksnis"

Sevastova: "Dažreiz Ņujorkā nav iespējams gulēt, jo ārā ir milzīgs troksnis"
Anastasija Sevastova
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Anastasija Sevastova pēc 3. kārtas pārvarēšanas ''US Open'' turnīrā atzīmējusi, ka Ņujorkā nepievērš uzmanību tam, cik punkti vēl viņai ir jāaizstāv no pagājušā gada. Tāpat arī pati Sevastova atzīmēja savu stabilitāti visas sezonas gaitā.

Šogad tiekot līdz astotdaļfinālam, Sevastova ir aizstāvējusi 240 no pērn iegūtajiem 430 punktiem, bet sarunā medijiem atzīmēja, ka par punktiem nedomā: ''Man ir bijusi itin laba sezona. Labi spēlēju katrā turnīrā. Nav tā, ka zaudēju pirmajās kārtās vai arī tā, ka vienā turnīrā spēlēju ļoti labi, bet nākamajā uzreiz zaudēju. Katru turnīru sāku ar domu, ka ir nulle punktu. Nedomāju par to, kā varētu zaudēt 100 punktus vai 500 vēl pēc nedēļas.''

''Zināju, ka mans līmenis ir labs. Gada sākumā zaudēju dažas ļoti līdzīgas spēles. Kad zaudē spēli, kļūsti mazāk pārliecināts par saviem spēkiem, bet es ticēju sev, jo zināju, ka treniņos viss ir kārtībā. Zināju, ka rezultāts tam visam būs. Atgriežoties ''US Open'', atcerējos, ka labi spēlēju šeit pirms gada. Zināju, ka atkal to varu izdarīt. Izcīnītie punkti nebija problēma, nedomāju par to, bet katra kārta ir sarežģīta,'' turpināja Sevastova.

Anastastija komentēja spēli pret Horvātijas tenisisti Donnu Vekiču: ''Maču iesāku itin veiksmīgi. Sākumā vēl bija līdzīga cīņa, bet es labi kustējos laukumā. Zinu, kā viņa spēlē, jo esam trenējušās kopā, no tā kļuvu tikai labāka. Otrajā setā vajadzēja būt 6:1, jo pilnībā kontrolēju spēli, bet neesmu robots. Laukumi šeit ir visai ātri, un es labi kustos. Labi atgriežu bumbiņas spēlē. Tas viss saliekas kopā, bet te nav viegli spēlēt.''

''Ņujorkā ir grūti dzīvot. Kad esi šeit tikai divas nedēļas, tad viss ir lieliski, bet dzīvot te būtu grūtāk. Dažreiz nav iespējams gulēt, jo ārā ir milzīgs troksnis. Bet tā ir Ņujorka un, iedodoties šeit, ar to ir jārēķinās,'' par atrašanos Ņujorkā stāsta Anastasija.

Šovakar "US Open" 4. kārtas mačā sacentīsies ar pieckārtējo "Grand Slam" čempioni un 2006. gada "US Open" uzvarētāju Mariju Šarapovu. Cīņas sākums turnīra galvenajā arēnā plānots ap plkst. 21:00.

Izmantotie resursi:
Sharp Sevastova thrives in New York spotlight |...


, 2017-09-03 14:23, pirms 7 gadiem
Eto tebe ne derevņa!
, 2017-09-03 14:37, pirms 7 gadiem
..kur gan varētu būt vēl labāk, ja ne Pierīgas laukos Latvijā
-jā, vēl dziļāk laukos, bet tas ir dārgs prieks =))))
, 2017-09-03 14:42, pirms 7 gadiem
Ar Ostapenko tiesam nav nekur kaada intervija ka sportacentraa nav? Gribetos palasiit kadas atrunas tad vinai ir par vakardienas machu
, 2017-09-03 14:49, pirms 7 gadiem
krapaalisyo rakstīja: Ar Ostapenko tiesam nav nekur kaada intervija ka sportacentraa nav? Gribetos palasiit kadas atrunas tad vinai ir par vakardienas machu
par kādām atrunām iet runa? Tipa viņa zaudēja amatierim kādam?
, 2017-09-03 15:02, pirms 7 gadiem
"Dažreiz nav iespējams gulēt, jo ārā ir milzīgs troksnis."
..........
Šarapova trenējas.
, 2017-09-03 15:20, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: par kādām atrunām iet runa? Tipa viņa zaudēja amatierim kādam?
Neiet runa par zaudejumu bet gan vinas speli, kludam un princeses statusa izradisanu. Atsveicinasanas vsp loti nesmuki
, 2017-09-03 15:28, pirms 7 gadiem
krapaalisyo rakstīja: Neiet runa par zaudejumu bet gan vinas speli, kludam un princeses statusa izradisanu. Atsveicinasanas vsp loti nesmuki
Vai kādreiz ir bijis citādāk? Ja tikko esi pieslēdzies viņas spēlēm, tad sāc pierast, jo tāds ir viņas spēles stils, tāds ir viņas raksturs, tāda ir viņas uzvedība.
, 2017-09-03 15:32, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Vai kādreiz ir bijis citādāk? Ja tikko esi pieslēdzies viņas spēlēm, tad sāc pierast, jo tāds ir viņas spēles stils, tāds ir viņas raksturs, tāda ir viņas uzvedība.
kā jau tipiskai un izlutinātai krievuškai
, 2017-09-03 15:40, pirms 7 gadiem
Tad tāpēc Ostapenko tik labprātīgi aizbēga no Ņujorkas?
, 2017-09-03 15:46, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Vai kādreiz ir bijis citādāk? Ja tikko esi pieslēdzies viņas spēlēm, tad sāc pierast, jo tāds ir viņas spēles stils, tāds ir viņas raksturs, tāda ir viņas uzvedība.
Nee sen jau sekoju lidz tenisam. Neko neteicu ka kadreiz ir bijis savadak. Bet istenibaa ir. Bet vnl teicu ka gribetos palasit interviju ar vinu pec sadas speles un tas ir arii viss!
, 2017-09-03 15:51, pirms 7 gadiem
krapaalisyo rakstīja: Nee sen jau sekoju lidz tenisam. Neko neteicu ka kadreiz ir bijis savadak. Bet istenibaa ir. Bet vnl teicu ka gribetos palasit interviju ar vinu pec sadas speles un tas ir arii viss!
Tu gan teici ko citu - gribētu palasīt atrunas, nevis interviju. Nemet nu kažoku riņķī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-03 16:06, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Tu gan teici ko citu - gribētu palasīt atrunas, nevis interviju. Nemet nu kažoku riņķī.
11 geimus pēc kārtas pagrūst - tur ir jābūt kaut kādam stāstam apakšā, tas pat Ostapenko nav normāli
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.