Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Šveices finālists Gulbis Itālijā sezonu turpinās pret spāņu tenisistu

Šveices finālists Gulbis Itālijā sezonu turpinās pret spāņu tenisistu
Ernests Gulbis. Foto: Fabrizio Andrea Bertani/Imago Images/Scanpix

Kordenonsas pilsētiņā netālu no Adrijas jūras un nepilnu 500 kilometru attālumā no Šveices pilsētas Cūgas sācies "Serena Wines Tennis Cup" jeb Kordenonsas Izaicinājuma līmeņa turnīrs tenisā uz māla seguma. Šovakar spēle paredzēta arī Latvijas vadošajam vīriešu tenisistam Ernestam Gulbim, tās sākums - ne agrāk par 18.00 pēc Latvijas laika.

Ernests Gulbis (#278) ar īpašu izņēmumu iekļuvis pamatturnīrā, māla sezonā tikai otro reizi izvairoties no kvalifikācijas. Viņam pretī stāsies Nikolass Sančess (#250), kurš pirmajā kārtā jeb 1/16 finālā aizstās citu dalībnieku.

• Gulbja un Sančesa spēle plānota kā pēdējā (ceturtā) "Serena 2" kortā, kur cīņa sāksies plkst. 11.00. Spēles uzvarētājs astotdaļfinālā tiksies ar francūzi Aleksandru Milleru (#157), kurš vakar ar 6:4, 7:6(3) uzvarēja mājinieku Rikardo Bonadio (#192). Gulbja cīņa sāksies ne agrāk par 18.00 pēc Latvijas laika.

• Vēl aizvakar sešu uzvaru sēriju sasniegušais Gulbis spēlēja Cūgas finālā. Pa ceļam līdz finālam viņš 1/16 finālā uzveica ranga 150. numuru Džanluku Māgeru.

• Fināla sasniegšana ļāva Gulbim rangā pakāpties par 87 vietām un atgriezties trešajā simtā, bet 23 gadus vecais Sančess atkāpās par sešām vietām, pirms tam sasniedzot savu rekordu – 244. vietu.

• Iepriekšējā turnīrā Sančess zaudēja 1/16 finālā, taibreikos ar 6:7(4) un 6:7(4) zaudējot 21 gadu vecajam mājiniekam Džanmarko Ferrāri, kurš rangā bija tikai sestajā simtā.

• Sančess martā Itālijā iekļuva Rozeto delji Abruci pusfinālā, savu pirmo Izaicinājuma līmeņa finālu gan nesasniedzot. Tajā turnīrā viņš uzveica ranga 118. numuru Bernabē Sapatu no Spānijas (7:5, 0:6, 6:3).

• Gulbis aizvadīs jau divpadsmito māla turnīru šosezon, tikai piekto reizi kāpjot laukumā pamatturnīrā. Līdz Cūgai viņa labākais sasniegums bija astotdaļfināls Milānā.

• Turnīra uzvarētājs saņems 80 ranga punktus un 6190 eiro. Pirmā kārta dod 450 eiro, bet tās pārvarēšana garantēs vismaz septiņus punktus un 730 eiro. Ar pirmo numuru izsēts Serbijas ungārs Lāslo Džere (#77).

Izmantotie resursi:
https://www.atptour.com/en/scores/c...


, 2022-08-02 10:47, pirms 2 gadiem
"Gulbis aizvadīs jau divpadsmito māla turnīru šosezon, tikai piekto reizi KĀPJOT laukumā pamatturnīrā. Līdz Cūgai viņa labākais sasniegums bija astotdaļfināls Milānā."

--------

IEKĀPT laukumā - puse no uzvaras!
, 2022-08-02 17:52, pirms 2 gadiem
Gulbja spēle laikam atcelta.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.