Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ostapenko ar uzvaru sāk Birmingemas WTA250 dubultspēļu turnīru

Ostapenko ar uzvaru sāk Birmingemas WTA250 dubultspēļu turnīru
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Šodien Birmingemas WTA250 dubultspēļu turnīru ar uzvaru sāka ar otro numuru izliktās Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka, kuras divos setos ar 6-3, 6-4 pārspēja Nadju Kičenoku un Aleksandru Kruniču.

• Birmingemas WTA250 dubultspēļu turnīrā Ostapenko kopā ar Ludmilu Kičenoku izsētas ar otro numuru. Uz zālāja seguma notiekošajā turnīrā tenisistes pirmajā kārtā prata tikt galā ar Nadjas Kičenokas un Aleksandras Kruničas pretestību (6-3, 6-4).

• Pirmajā setā Ostapenko ar Kičenoku divas reizes lauza pretinieču servi, kas ļāva uzvarēt setu ar 6-3. Vispirms seta sākumā duets panāca 3-0, bet pēc diviem zaudētiem geimiem prata ātri vien atgriezt trīs geimu vadību (5-2).

• Otrajā setā pretinieces viena otru nobreikoja vairākas reizes, taču trīs reizes to paveica Ostapenko un Kičenoka, pie tam, svarīgajā devītajā geimā, kad rezultāts bija neizšķirts 4-4. Duetam uzvarēt geimā izdevās ar trešo izmantoto breikbumbu.

• Desmitajā geimā latviete kopā ar Ukrainas tenisisti bija pārliecinošas, uzvarot visā mačā ar pirmo mačbumbu.

• Spēle kopumā ilga vienu stundu un 13 minūtes. Ja pirmajā setā uzvara tika svinēta 31 minūtes laikā, tad otrais sets bija garāks – tajā cīņa noritēja 42 minūtes.

• Birmingemā tenisa turnīrs šogad notiek 40. reizi. Ostapenko piedalīsies arī vienspēlēs, kurās izlikta ar pirmo numuru. Pirmajā kārtā pretiniekos būs Rebeka Marino (WTA 107.).

• Vienspēlēs par uzvaru turnīrā var iegūt 280 reitinga punktus un gandrīz 30 tūkstošu dolāru lielu naudas balvu, bet par triumfu dubultspēlēs var izcīnīt arī 280 reitinga punktus un nedaudz vairāk nekā 10 tūkstošus dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/tournamen...


, 2022-06-14 09:38, pirms 2 gadiem
Vai kortā vienlaicīgi neatradās divas dvīņu māsas divās dažādās tīkla pusēs?
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
7

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

WTA rangā Ostapenko un Semeņistaja nemaina pozīcijas

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko un mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja saglabājušas attiecīgi 10. un 113. vietu.