Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2959, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gulbis ATP rangā atgūst četras vietas

Gulbis ATP rangā atgūst četras vietas
Ernests Gulbis. Foto: Alexander Scheuber

LETA. Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā atguvis četras vietas un ieņem 375.pozīciju.

Gulbis šonedēļ startē Triestes "Challenger" turnīrā, kurā sasniedzis kvalifikācijas finālu.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs piedzīvojis septiņu vietu kritumu un ieņem 627.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus ir par 12 vietām zemāk nekā pirms nedēļas (922.). Pārējiem latviešiem rangā ir kāpumi - Kārlis Ozoliņš pakāpies par 24 vietām (1300.), Mārtiņš Rocēns par piecām (dalīta 1565.), Artūrs Lazdiņš par astoņām (dalīta 1664.), kamēr Jānis Podžus - par 124 (dalīta 1762.).

Ranga pirmais desmitnieks šonedēļ ir nemainīgs. Līderpozīcijā joprojām atrodas neitrālais sportists Daņiils Medvedevs, otro vietu ieņem Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, bet trešais ir spānis Rafaels Nadals. Aiz viņa seko grieķis Stefans Cicips, norvēģis Kaspers Rūds un spānis Karlos Alkarass. Tālāk ir Vimbldonas čempionāta uzvarētājs, serbs Novaks Džokovičs, astotais ir neitrālais sportists Andrejs Rubļevs, devīto vietu ieņem kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims, bet labāko desmitnieku noslēdz itālis Janniks Siners.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā ir Štrombahs, kurš zaudējis astoņas pozīcijas un ieņem 674.vietu, bet septiņu vietu kritums ir M.Podžum (724.). Vēl Ozoliņš pakāpies par trīs vietām (838.), J.Podžus zaudējis 19 pozīcijas (1347.), kamēr Rocēns ir par 53 vietām augstāk nekā iepriekš (dalīta 1581.).


, 2022-07-18 10:29, pirms 2 gadiem
Latvijas vīriešu tenisā ir iestājies pilnīgs krahs!
Foto: Publicitātes foto
1

Ernesta Gulbja fonda un ''Rimi'' stipendiju ieguvēji sākuši kopīgos treniņus

Svētdien, 31. martā, tenisa centrā Lielupe aizvadīts Ernesta Gulbja fonda un Rimi stipendijas ieguvēju pirmais kopīgais treniņš, kura laikā Ernests Gulbis kopā ar treneru komandu novērtēja jauno tenisistu individuālo treniņu rezultātus. Kopīgajā treniņā piedalījās 57 stipendijas ieguvēji no visas Latvijas un viņu treneri, kuri kopš šī gada sākuma aizvada individuālos treniņus dažādās Latvijas pilsētās.
Ernests Gulbis. Foto: Latvijas Tenisa savienība
1

Gulbja fonds palielina stipendiātu skaitu, tenisa prasmes apgūs 57 bērni

Stipendiju programmas ietvaros, pateicoties Ernesta Gulbja fondam un "Rimi" ziedojumam, gada garumā bērniem būs iespēja bez maksas apgūt tenisa prasmes sertificētu treneru vadībā tenisa centros dažādās Latvijas pilsētās. Stipendiju programma paredzēta piecus līdz astoņus gadus veciem bērniem ar vai bez tenisa priekšzināšanām no visas Latvijas. Šodien tika paziņoti 57 programmas dalībnieki.
Ernests Gulbis. Publicitātes foto
2

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju atlases dienā piedalījušies 630 bērni

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju atlases dienā svētdien tenisa centrā "Lielupe" piedalījušies 630 bērni, aģentūru LETA informēja rīkotāji.