Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2959, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gulbis nepārvar Bordo "Challenger" turnīra kvalifikācijas otro kārtu

Gulbis nepārvar Bordo "Challenger" turnīra kvalifikācijas otro kārtu
Ernests Gulbis. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien cieta zaudējumu Bordo "Challenger" turnīra kvalifikācijas otrās kārtas spēlē.

Gulbis, kurš ATP rangā ieņem 350.vietu,stundas un 37 minūšu laikā ar rezultātu 5-7, 3-6 piekāpās pasaules ranga 293.numuram no Portugāles Pedru Sozam, kurš iekļuva pamatturnīrā.

Kvalifikācijas otrās kārtas sasniegšana Gulbim deva divus pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Gulbis ar 4-6, 6-4, 6-4 pārspēja kvalifikācijā ar 12.numuru izsēto francūzi Artūru Kazo (308.).

Gulbis šosezon uzvarējis deviņās no 19 spēlēm. Pēdējo reizi "Challenger" pamatsacensībās viņš spēlēja pirms vairāk nekā diviem mēnešiem, bet ATP līmenī pamatturnīros nav piedalījies kopš pērnā gada vasaras.


, 2022-05-10 08:51, pirms 2 gadiem
Spēlē reāli varēja aizķerties, bet patraucēja diezgan sliktā servēšana. Pārsteidz, ka Gulbis pēdējā laikā pieļauj daudz dubultkļūdu servējot, kā tas bja arī šajā mačā. Nav arī daudz eisu. Vai forma iet uz leju?
Foto: Publicitātes foto
1

Ernesta Gulbja fonda un ''Rimi'' stipendiju ieguvēji sākuši kopīgos treniņus

Svētdien, 31. martā, tenisa centrā Lielupe aizvadīts Ernesta Gulbja fonda un Rimi stipendijas ieguvēju pirmais kopīgais treniņš, kura laikā Ernests Gulbis kopā ar treneru komandu novērtēja jauno tenisistu individuālo treniņu rezultātus. Kopīgajā treniņā piedalījās 57 stipendijas ieguvēji no visas Latvijas un viņu treneri, kuri kopš šī gada sākuma aizvada individuālos treniņus dažādās Latvijas pilsētās.
Ernests Gulbis. Foto: Latvijas Tenisa savienība
1

Gulbja fonds palielina stipendiātu skaitu, tenisa prasmes apgūs 57 bērni

Stipendiju programmas ietvaros, pateicoties Ernesta Gulbja fondam un "Rimi" ziedojumam, gada garumā bērniem būs iespēja bez maksas apgūt tenisa prasmes sertificētu treneru vadībā tenisa centros dažādās Latvijas pilsētās. Stipendiju programma paredzēta piecus līdz astoņus gadus veciem bērniem ar vai bez tenisa priekšzināšanām no visas Latvijas. Šodien tika paziņoti 57 programmas dalībnieki.
Ernests Gulbis. Publicitātes foto
2

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju atlases dienā piedalījušies 630 bērni

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju atlases dienā svētdien tenisa centrā "Lielupe" piedalījušies 630 bērni, aģentūru LETA informēja rīkotāji.