Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2959, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Gulbis: "Manā pēdējā mačā izlasē vēlos parādīt maksimāli labu spēli" (+video)

Gulbis: "Manā pēdējā mačā izlasē vēlos parādīt maksimāli labu spēli" (+video)
Ernests Gulbis. Foto: Meierhans Fotografie / Zug Open

Latvijas Tenisa savienības jaunais prezidents Ernests Gulbis šovakar viesojās LTV1 raidījumā "Sporta studija" un pauda gandarījumu par šādu iespēju, kā arī atskaitījās par pirmajiem mēnešiem jaunajām amatā. Turklāt tajā pašā vakarā ciemojās arī "Radio SWH" raidījumā "Vakara sporta stunda".

"Liels paldies, ka uzaicinājāt. Tiešām prieks ir būt te. Paldies, ka turpinājāt mani aicināt šos 15 gadus," teica mūsu tenisa ilggadējais līderis Ernests Gulbis, pirmoreiz viesojies šajā LTV1 raidījumā. "Labāk vēlu nekā nekad."

Latvijas Tenisa savienībā izdevies izveidot spēcīgu komandu. Visiem, kuriem piedāvāja, piekrita būt par valdes locekļiem. Vadot tenisa dzīvi, Gulbja prioritātes ir bērni, jaunieši un treneri.

Rudenī, stājoties tenisa savienības prezidenta amatā, organizācijas finanšu situācija bija tāda, ka Gulbis bija gatavs par saviem līdzekļiem sūtīt Latvijas sieviešu izlasi sūtīt uz 11.-12. novembra "Billie Jean King" kausa mačiem Austrijā. Galu galā situācija atrisinājās, pateicoties arī starptautiskās federācijas finansējumam.

Tu neesi tas aktīvākais sociālo tīklu influenceris, atzina studijas vadītājs. "Man ir e-pasts," iesmējās Latvijas tenisa leģenda. "Ar sociālajiem tīkliem tas vilciens man nedaudz pagāja garām. Kad tas sākās, es uz to skatījos nedaudz skeptiski, kas droši vien bija mana kļūda."


4.-5. februārī "Arēnā Rīga" ieplānotajā Deivisa kausa mačā 34 gadīgais Gulbis noslēgs karjeru Latvijas izlasē. Latvijas un Izraēlas spēkošanos pārraidīs LTV7. "Noteikti spēlēšu abas vienspēles un dubultspēles," tagad atklāj kādreizējais pasaules reitinga 10. numurs Gulbis, kurš pirms tam dosies uz turnīriem Spānijā un Beļģijā, lai sagatavotos. "Tas ir mans pēdējais mačs Latvijas izlasē, tāpēc gribu būt pietiekami labā formā un parādīt maksimāli labu spēli."

Gulbis vēl turpinās spēlēt un tenisista karjeru savienos ar šī sporta veida dzīves vadīšanu Latvijā, bet prioritāte ir savienības darbs. Mēģina trenēties divreiz dienā. Tajā pašā laikā apzinās, ka tuvojas laiks likt punktu tenisista karjerai.

"Radio SWH" studijā Gulbis iepriekš ciemojās 2010. gada 24. septembrī, piedaloties raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi".

Vienspēļu pasaules ranga augstākās vietas Baltijas tenisā vēsturē

WTA 2.Anete Kontaveita (Igaunija)
WTA 5.Aļona Ostapenko (Latvija)
ATP 10.Ernests Gulbis (Latvija)
WTA 11.Anastasija Sevastova (Latvija)
WTA 15.Kaija Kanepi (Igaunija)
ATP 50.Ričards Beraņķis (Lietuva)

Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Sporta studija"
"Radio SWH" raidījums "Vakara sporta stunda"


Foto: Publicitātes foto
1

Ernesta Gulbja fonda un ''Rimi'' stipendiju ieguvēji sākuši kopīgos treniņus

Svētdien, 31. martā, tenisa centrā Lielupe aizvadīts Ernesta Gulbja fonda un Rimi stipendijas ieguvēju pirmais kopīgais treniņš, kura laikā Ernests Gulbis kopā ar treneru komandu novērtēja jauno tenisistu individuālo treniņu rezultātus. Kopīgajā treniņā piedalījās 57 stipendijas ieguvēji no visas Latvijas un viņu treneri, kuri kopš šī gada sākuma aizvada individuālos treniņus dažādās Latvijas pilsētās.
Ernests Gulbis. Foto: Latvijas Tenisa savienība
1

Gulbja fonds palielina stipendiātu skaitu, tenisa prasmes apgūs 57 bērni

Stipendiju programmas ietvaros, pateicoties Ernesta Gulbja fondam un "Rimi" ziedojumam, gada garumā bērniem būs iespēja bez maksas apgūt tenisa prasmes sertificētu treneru vadībā tenisa centros dažādās Latvijas pilsētās. Stipendiju programma paredzēta piecus līdz astoņus gadus veciem bērniem ar vai bez tenisa priekšzināšanām no visas Latvijas. Šodien tika paziņoti 57 programmas dalībnieki.
Ernests Gulbis. Publicitātes foto
2

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju atlases dienā piedalījušies 630 bērni

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju atlases dienā svētdien tenisa centrā "Lielupe" piedalījušies 630 bērni, aģentūru LETA informēja rīkotāji.