Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Kirjoss kritizē Zverevu par video no ballītes

Ints Megnis
Ints Megnis

Kirjoss kritizē Zverevu par video no ballītes
Niks Kirjoss. Foto: EPA/Scanpix

Tenisa sliktais zēns Niks Kirjoss, kurš "Covid-19" laikā skarbi nosoda drošas distances neievērotājus, šoreiz asi kritizējis pasaules septīto raketi Aleksandru Zverevu, kurš kādā video materiālā redzams dejojam pārpildītā naktsklubā.

Video klipu "Instagram" svētdien publicēja vācu dizaineris Filips Pleins, vēlāk to izdzēšot. Zvereva komanda nekomentē, kad klips uzņemts.

23 gadus vecais Zverevs piedalījās bēdīgi slavenajā Novaka Džokoviča organizētajā Adrijas tūres turnīrā Serbijā un Horvātijā, kas noveda pie Džokoviča, Grigora Dimitrova, Bornas Čoriča un Viktora Troicka saslimšanu ar "Covid-19" vīrusu. Zverevs pēc tam pauda, ka viņa un komandas pārstāvju analīzes bijušas negatīvas, tomēr viņš apņēmās uz 14 dienām pašizolēties un veikt regulāras vīrusa pārbaudes.

"Es pamostos un redzu, ka pasaulē turpina notikt skandalozas lietas," savā "Instagram" ierakstā pauda Kirojss. "Mani īpaši iespaidoja Sašas Zvereva redzēšana atkal. Cik patmīlīgs tu vari būt?"

Kirjoss iepriekš bija viens no skaļākajiem Adrijas tūres organizētāju kritiķiem, kā arī viņš nosodījis vadošās tenisa amatpersonas, kas vēlas pandēmijas laikā atsākt profesionālo sezonu. Džokoviča turnīrā bija pārpildītas tribīnes, tenisistiem apskaujoties, pozējot, apmeklējot kopā preses konferences un spēlējot basketbolu. Tāpat turnīra laikā Zverevs kopā ar citiem tenisistiem piedalījās kādā ballītē.

Izmantotie resursi:
https://wiky.com/2020/06/29/kyrgios...

     [+] [-]

, 2020-07-02 15:05, pirms 4 gadiem
Džokera un viņa sievas analīzes tomēr izrādījas negatīvas. Protams, žēl par citiem cietušajiem.