Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Vinstonhalemā uzvar Isners

Vinstonhalemā uzvar Isners
Džons Isners
Foto: AFP/Scanpix

ATP Vinstonhalemas turnīra finālā naktī uz svētdienu uzvaru izcīnīja ar ceturto numuru izsētais amerikāņu tenisists Džons Isners (ATP 28.), kurš finālā ar rezultātu 4:6, 6:3, 6:4 apspēlēja Francijas pārstāvi Julienu Beneto (ATP 113.), kurš turnīrā iekļuva tikai caur kvalifikāciju.

Beneto savu fināla pastarīša statusu nebija gatavs pieņemt un pirmajā setā pie 4:4 salauza Isnera servi, izcīnot uzvaru ar 6:4. Tam gan sekoja seši Insera eisi otrajā setā un rezultātā 6:3 Isnera labā. Līdz ar to Beneto nācās aizvadīt jau ceturto trīs setu cīņu pēc kārtas šajā nedēļā, bet tai spēka pietika līdz rezultātam 2:2. Isners uzvarēja trešajā setā ar 6:4, kas ļāva triumfēt ne tikai visā mačā, bet arī turnīrā.

26 gadus vecais amerikānis, spēlējot Veikforestas universitātes kortā, nopelnīja 74 630 dolāru un 250 ranga punktus, bet Beneto bija jāsamierinās ar 42 500 dolāru un 150 ranga punktiem. Isneram šī bija trešā uzvara astoņos ATP turnīru finālos, kamēr 29 gadus vecais Beneto, kurš savulaik bijis arī 32. vietā pasaulē, piedzīvoja piekto zaudējumu piecos finālos.

"Pirmajā setā viņš labāk tika galā ar vēju, nekā to spēju es," pretinieku pēc uzvaras paslavēja Isners. "Pārāk daudz mēģināju sist pa līnijām. Šādos apstākļos tavām kājām jābūt vislabākajā formā. Tomēr otrajā setā kļuvu agresīvāks, pieliku intensitātē."

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home


, 2011-08-28 12:01, pirms 13 gadiem
Loti skaisti, uzvara mazaja dzimtaja pilsetina!
, 2011-08-28 12:17, pirms 13 gadiem
WTF ir Vinstonhalema?
, 2011-08-28 13:23, pirms 13 gadiem
ithacatins rakstīja: WTF ir Vinstonhalema?
Bez tā, ka raksta autors nav papūlējies pat noskaidrot pilsētas nosaukumu, viņš to arī nav latviskojis pareizi. Apdzīvotu vietu nosaukumus drīkst sapludināt vienā vārdā, ja tie citā valodā nav atdalīti ar "-" zīmi, kā tas ir šajā gadījumā. pareizi būtu Vinstona-Salema!
Rakstā arī citas gramatikas kļūdas - Insers; Juliens (latviski būtu Žuljēns)
, 2011-08-28 20:32, pirms 13 gadiem
double_fault rakstīja: Bez tā, ka raksta autors nav papūlējies pat noskaidrot pilsētas nosaukumu, viņš to arī nav latviskojis pareizi. Apdzīvotu vietu nosaukumus drīkst sapludināt vienā vārdā, ja tie citā valodā nav atdalīti ar "-" zīmi, kā tas ir šajā gadījumā. pareizi būtu Vinstona-Salema!
Rakstā arī citas gramatikas kļūdas - Insers; Juliens (latviski būtu Žuljēns)
Vispār jau "Seilema" un Julien būtu "Žiljēns". Tāpēc vien šī latviskošana būtu jābeidz.
Aļona Ostapenko. Foto: porsche-tennis.com
11

Ostapenko paliek uz nulles četros savos geimos, kapitulējot Štutgartē

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar pirmajā kārtā zaudēja čehietei Lindai Noskovai - 3:6, 1:6.
Rafaels Nadals. Foto: AFP/Scanpix

12 reizes par Barselonas čempionu kļuvušais Nadals atgriežas ar uzvaru

Spānijas otrajā lielākajā pilsētā Barselonā sācies "ATP 500" māla turnīrs. Atgriežoties apritē, spānis Rafaels Nadals pārspēja itālieti Flavio Kobolli - 6:2, 6:3.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.