Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Ostapenko pret 26. raketi Džordži: cīņa par Īstbornas WTA 500 finālu

Ostapenko pret 26. raketi Džordži: cīņa par Īstbornas WTA 500 finālu
Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko šodien Īstbornā lūkos atkārtot pagājušajā gadā iespēto – sasniegt WTA 500 turnīra finālu. Pretiniekos Itālijas tenisiste Kamila Džordži, kas pasaules rangā ieņem 26. pozīciju. Pēc vienspēles latvietei paredzēts arī pusfināls dubultspēlēs, kur duetā ar Ludmilu Kičenoku jāspēlē pret ķīnietēm Ksu/Janu.

Aļona Ostapenko pusfinālu pret Kamilu Džordži aizvadīs pēc plkst. 15:00. Pirms latvietes un itālietes centrālajā kortā dosies Beatrisa Hadada Maja un Petra Kvitova.

• Aizvadītajās trīs spēlēs Ostapenko vēl nav zaudējusi ne setu. Vispirms latviete apspēlēja Ailu Tomļanoviču, turpinājumā pēc zaudēta pirmā seta Medisona Kīza traumas dēļ izstājās, bet vakar Ostapenko divos setos pārspēja Anhelinu Kaļiņinu.

• Itālijas pirmā rakete Kamila Džordži arī svinējusi uzvaras divos setos – pirmajā kārtā pret Rebeku Marīno, otrajā kārtā pār pasaules desmito raketi Garbinji Mugurusu un vakar pret bulgārieti Viktoriju Tomovu.

• Ostapenko un Džordži aizvadījušas divas savstarpējās spēles, uzvaras dalot uz pusēm. 2016. gadā Katovicē itāliete bija pārāka ar 6:4, 6:3, bet gadu vēlāk Vimbldonā Aļona revanšējās – 7:5, 7:5.

• 30 gadus vecā Džordži patlaban atkārtojusi karjeras augstāko punktu WTA rangā, ieņemot 26.pozīciju.

• Itālijas tenisiste Īstbornā spēlē septīto reizi karjerā. Gluži kā Ostapenko, arī Džordži labākos rādītājus sasniedza pagājušajā gadā, kad pusfinālā izstājās pret Aneti Kontaveitu, kura, savukārt, pēc tam finālā zaudēja tieši Latvijas tenisistei.

• Pusfināla uzvarētāja garantēs vismaz 68 tūkstošu eiro lielu naudas balvu.

• Pēc vienspēles Ostapenko aizvadīs arī dubultspēļu pusfinālu. Tur duetā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku jāspēlē pret ķīnietēm Jifaņu Ksu un Džaoksuaņu Janu.


, 2022-06-24 13:15, pirms 2 gadiem
Būs grūti ar itāļu skaistulīti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-06-24 16:39, pirms 2 gadiem
Avs jakrit rakstīja: Redzes vai resna cuka panems
Kārnais viepli-paņēma vienos vārtos.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.