Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Lībietim pārliecinoša uzvara ''Challenger'' turnīra Itālijā dubultspēļu pirmajā kārtā

Lībietim pārliecinoša uzvara ''Challenger'' turnīra Itālijā dubultspēļu pirmajā kārtā
Miķelis Lībietis. Foto: Latvijas Tenisa Savienība

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis trešdien pārvarēja Itālijā notiekošā Andrijas "Challenger" turnīra dubultspēļu sacensību pirmo kārtu.

Lībietis, spēlējot kopā ar šveicieti Luku Margaroli, ar 6-0, 6-3 pārliecinoši uzvarēja čehus Dāvidu Poļaku un Daliboru Svrčinu.

Otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšana Lībietim dod 15 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Nākamajā sacensību kārtā Latvijas un Šveices pāris mēros spēkus ar zviedru Filipu Bergevi un Vācijas tenisistu Niklasu Šellu, kuri pirmajā mačā sakāva duetu, kas turnīra bija izsēts ar trešo numuru.

Lībietis, kurš šovasar pēc apmēram piecu gadu pauzes atgriezās profesionālajā tenisā un uzvarēja četrās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) dubultspēļu M-25 sacensībās pēc kārtas, šajā "Challenger" turnīrā sacenšas tikai dubultspēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA


Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.