Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Kornē iztērē četras mačbumbas, astoto reizi zaudē Azarenkai

Kornē iztērē četras mačbumbas, astoto reizi zaudē Azarenkai
Alizē Kornē. Foto: EPA/Scanpix

Trešdien Bādhomburgā tika izspēlēts viens no WTA sezonas dramatiskākajiem mačiem, kurā Viktorija Azarenka (WTA 14.) trīs stundas ilgā cīņā ar 6:4, 3:6, 7:6(7) pieveica Alizē Kornē (WTA 56.), Francijas tenisistei nespējot izmantot četras mačbumbas, no kurām trīs bija ar savu servi.

Alizē Kornē pirms lielās izšķērdības pati atspēlēja divas mačbumbas – 3. setā pie rezultāta 4:5 un 15:40 savas serves geimā. Francijas tenisiste pirmo atvairīja ar sekmīgu izgājienu pie tīkla pretuzbrukumā, bet otro novērsa ar neatsistu pirmo servi.

Kornē pēc tam nobreikoja Viktoriju Azarenku, bet pie 6:5 nespēja izservēt maču, šajā geimā neizmantojot pirmās divas no savām četrām mačbumbām. Kornē vispirms dubultkļūda, bet pēc tam sakāve pēc Azarenkas jaudīga uzbruka no neērtās puses.

Baltkrievijas tenisiste pārējās divas mačbumbas atspēlēja taibreikā – pie 5:6 ar savu servi (diagonālais "backhand" uzbrukums) un 6:7 uzņemšanā (ar sitienu dziļumā piespiežot pretinieci kļūdīties). Kornē pie 7:7 zaudēja garā izspēlē, tūlīt maču pabeidzot ar neprecīzu "dropšotu" – bumbiņa piezemējās autā.

Kornē zaudējumu vēl sāpīgāku padara fakts, ka Azarenkai atkal parādījušās muguras sāpes, kuru dēļ viņa, iespējams, atteiksies no ceturtdaļfināla. Kornē pēc šodienas fiasko ir 0-8 bilance pret Azarenku.

"Bad Homburg Open", WTA 250 turnīrs Bādhomburgā uz zālāja seguma

2. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Petra Kvitova – Ann Li6:2 6:7(4) 6:1
(2) Victoria Azarenka – Alize Cornet6:4 3:6 7:6(7)
Katerina Siniakova – (3) Jessica Pegula6:3 5:7 6:4
(4) Angelique Kerber – Anna Blinkova6:0 6:2
(5) Nadia Podoroska – Patricia Maria Tig7:6(2) 2:6 6:4
(7) Sara Sorribes Tormo – Misaki Doi6:4 6:4
(8) Laura Siegemund – Tamara Korpatsch6:2 6:2
Amanda Anisimova – Andrea Petkovic6:1 7:5

Janniks Sinners. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Melburnas finālisti Sinners un Medvedevs tiksies Maiami "Masters" pusfinālā

Maiami "Masters" vīriešu vienspēļu tenisa turnīrā noskaidrots pirmais pusfināla pāris – tajā tiksies pagājušā gada finālisti Janniks Sinners (3. vieta ATP rangā) un Daņiils Medvedevs (#4), kuri pirms diviem mēnešiem cīkstējās arī Melburnas "Australian Open" finālā.
Daniela Kolinsa. Foto: Jimmie48 / WTA

Karjeras pēdējā mājas turnīrā Kolinsa sasniedz Maiami pusfinālu

Floridas metropolē Maiami tuvojas noslēgumam "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Šonakt noslēdzās 1/4 fināli, tostarp amerikāniete Daniela Kolinsa pārspēja francūzieti Karolīnu Garsiju, bet kazahiete Jeļena Ribakina apspēlēja grieķieti Mariju Sakari.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.