Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Osaka: ''Šajā gadā kritumu bijis vairāk nekā kāpumu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Osaka: ''Šajā gadā kritumu bijis vairāk nekā kāpumu''
Naomi Osaka. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Četrkārtējā Grand Slam vienspēļu turnīru uzvarētāja Naomi Osaka pirms turnīra Tokijā sacījusi, ka šis gads nav bijis tik labs, cik cerēts – tajā bijis vairāk kritumu nekā kāpumu.

''Šis gads man nav bijis pats labākais, taču esmu daudz par sevi iemācījusies. Dzīve ir kāpumi un kritumu. Šajā gadā kritumu bijis vairāk nekā kāpumu, tomēr esmu diezgan priecīga ar to, kur atrodos šobrīd,'' teica 2018. gada ''US Open'' čempione Naomi Osaka.

Pēc pirmā izcīnītā Grand Slam titula japānieti vajājušas dažādas neveiksmes – savainojumi un mentālas problēmas, kas liegušas ilgstoši atrasties ranga virsotnē. ''Sākotnēji ar to [kritumu rangā] bija ļoti grūti sadzīvot, jo jutu, ka man jābūt citviet – kur tobrīd nevarēju būt. Svarīgi būt mierā ar sevi.''

Jaunākajā WTA vienspēļu rangā Naomi Osaka atrodas 48. pozīcijā.

Šajā nedēļā Osaka spēlēs savu skatītāju priekšā Tokijā. Turnīrs Japānas galvaspilsētā atgriezies pēc četru gadu pārtraukuma. 2018. gadā Osaka finālā zaudēja Karolīnai Pliškovai.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/62...

     [+] [-]

, 2022-09-20 00:02, pirms 2 gadiem
Viņas vilciens ir aizgājis, nauda spiež.