Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Baumo, ka tenisā varētu atgriezties bijusī pirmā rakete Ana Ivanoviča

Bijusī pasaules tenisa pirmā rakete Ana Ivanoviča (33) gatavojoties atgriezties tenisa kortā, vēsta Serbijas mediji. Attiecīgi viņai jādodas uz startu WTA turnīrā Belgradā (16.-22. Maijs).

Tā būtu gada labākā tenisa atgriešanās!

Vai tiešām Ivanoviča plāno pārsteiguma atgriešanos?

Šīs baumas veicināja turnīra direktors Džordje Džokovičs (25 / Novaka Džokoviča brālis). Viņš  televīzijas šovā paziņoja, ka viņš vēlas turnīram piesaistīt lielu tenisa vēstnieku. Pēc jautājuma viņš apstiprināja, ka domājis Ivanoviču.

Un ko par baumām saka Bayern ikonas Bastiana Šveinšteigera (36) sieva Ana Ivanoviča? Viņas atgriešanās vēl nav oficiāla. Pirms dažām dienām Ana Instagram ievietoja savu fotogrāfiju ar tenisa bumbiņu. Viņa rakstīja: “Mana laimes atslēga? Seko savai kaislībai un neklausies tajos, kas tevi nesaprot. "

Saskaņā ar Vācijas medija BILD informāciju Ivanovičs gan neplānojot atgriešanos tūrē.

Ivanoviča saka: “Es joprojām esmu pateicīgs par katru atsevišķo atmiņu, katru uzvaru un katru mācību. Vienmēr sekojiet saviem sapņiem. Tas ir tā vērts."

Ivanoviča karjerā WTA tūrē ieguva 15 titulus un 2008. gada 9. jūnijā pirmo reizi bija pasaules reitinga augšgalā. Neilgi pirms tam viņa bija uzvarējusi savā vienīgajā "Grand Slam" turnīrā Francijas atklātajā čempionātā. Kopš 2016. gada jūlija viņa ir precējusies ar Šveinšteigeru. Viņiem ir dēli Luka (3) un Leons (1).

Avots: zeltene.lv

  -1 [+] [-]

, 2021-04-20 15:04, pirms 3 gadiem
Izlasot rakstu, tā arī nesapratu - Ivanoviča ir viņš, viņa vai viņi?

     [+] [-]

, 2021-04-21 15:44, pirms 3 gadiem
Ivanovičs gan neplānojot atgriešanos tūrē (C)

A Ivanoviča?!

Vai varbūt viņa tagad ir Šveinšteigere, nevis Ivanoviča?!
Vai varbūt viņa mainīja dzimumu un tagad ir Ivanovičs?!

     [+] [-]

, 2021-04-27 16:32, pirms 3 gadiem
Peecis30 rakstīja: Izlasot rakstu, tā arī nesapratu - Ivanoviča ir viņš, viņa vai viņi?
Traki ka neesi skolā gājis! Mācies un izlasi vēlreiz. To ka no tenisa neko nejēdz,ir skaidrs jebkuram.