Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Par tenisa savienības ģenerālsekretāru iecelts Konstantīns Zasjadko

Par tenisa savienības ģenerālsekretāru iecelts Konstantīns Zasjadko
Konstantīns Zasjadko. Publicitātes attēls

Latvijas Tenisa savienības (LTS) valde par organizācijas ģenerālsekretāru apstiprinājusi tenisa sabiedrībai labi pazīstamo Konstantīnu Zasjadko. Viņš amatā aizstās Kārli Lejnieku, kurš kļuvis par Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretāru.

Konstantīns Zasjadko jau kopš bērnības ir saistīts ar tenisu, gan kā tenisa spēlētājs, gan vēlāk arī kā Latvijas tenisa tiesnešu darba organizētājs. Zasjadko ieguvis atzinību, piedaloties starptautiski nozīmīgu tenisa sacensību organizēšanā un tiesāšanā.

"Esmu gandarīts, ka Latvijas tenisa ”lielā ģimene” izaudzinājusi krietnu darba darītāju, kurš devis jūtamu ieguldījumu Latvijas tenisa attīstībā. Saku lielu paldies Kārlim Lejniekam par viņa paveikto Latvijas tenisa labā un novēlu panākums un labus darba rezultātus arī Latvijas Olimpiskās komitejas vadības sastāvā," saka LTS prezidents Juris Savickis. "Esmu pārliecināts, ka arī jaunais LTS ģenerālsekretārs Konstantīns Zasjadko veiksmīgi tiks galā ar uzticētajiem pienākumiem un veicinās Latvijas tenisa turpmāku attīstību."

“Novēlu Konstantīnam veiksmi un panākumus, turpinot attīstīt tenisu Latvijā. Ticu, ka viņam viss izdosies un viņa darbs veicinās mūsu tenisistu panākumus, startējot gan individuāli, gan izlases līmenī," saka Lejnieks.

"Pateicos LTS prezidentam Jurim Savickim par man izrādīto uzticību. Pielikšu visus savus spēkus un zināšanas, lai attaisnotu šo uzticību un, lai mans darbs dotu jūtamu ieguldījumu Latvijas tenisa attīstībā. Lai arī teniss ir individuāls sporta veids, tā panākumus lielā mērā kaldina komanda un strādāt komandā būs viens no manas darbības galvenajiem pamatprincipiem," izteicies Zasjadko.


, 2020-07-21 16:18, pirms 4 gadiem
Kā pateica paldies čekistam, tā man jau šis cilvēks vairs nepatīk.
, 2020-07-21 16:27, pirms 4 gadiem
Biedra Savicka kunga kompetentajā un viedajā, tēvišķīgajā vadībā biedrene A. Ostapenko veicināja Latvijas Republikas atpazīstamību imperiālistu valstīs, spožā padomju stilā sagraujot kapitālistisko valstu pārstāvēs sarkanajā Komūnas pilsētā Parīzē! Viņas raidītās bumbiņas bija kā Atbrīvotāju armijas torpēdas, kas grāva tautas laimes ceļā stāvošo pūstošo ideoloģiju, un tas viss - pateicoties tam, ka viņai bija Vadonis, kas nekad netaupīja ne padoma, ne atbalsta. Savickim - urā!
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Janniks Sinners. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Melburnas finālisti Sinners un Medvedevs tiksies Maiami "Masters" pusfinālā

Maiami "Masters" vīriešu vienspēļu tenisa turnīrā noskaidrots pirmais pusfināla pāris – tajā tiksies pagājušā gada finālisti Janniks Sinners (3. vieta ATP rangā) un Daņiils Medvedevs (#4), kuri pirms diviem mēnešiem cīkstējās arī Melburnas "Australian Open" finālā.