Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Arī Memfisā Gulbis startēs dubultspēļu turnīrā

Arī Memfisā Gulbis startēs dubultspēļu turnīrā
Ernests Gulbis
Foto: AFP

Līdzīgi kā Sanhosē ATP tenisa turnīrā arī Memfisā Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis startēs ne vien vienspēļu turnīrā, bet arī dubultspēlēs. Viņa pārinieks arī šoreiz būs krievs Igors Kuņicins.

Atgādinām, ka Sanhosē ATP dubultspēļu turnīrs Gulbim bija pirmais teju gada laika. Spēlējot pārī ar Krievijas tenisistu Igoru Kuņicinu ar 3:6, 3:6 tika zaudēts Austrālijas un Lielbritānijas duetam Stefens Hass un Ross Hačinss. Jaunnedēļ gaidāmajā Memfisas turnīrā Gulbis un Kuņicins atkal spēlēs kopā, bet šoreiz pirmajā kārtā pretiniekos būs soms Jarko Nieminens un zviedrs Robins Soderlings. Kā zināms, vienspēļu turnīra pirmajā kārtā Ernesta pretinieks būs amerikānis Teilors Dents.

Ja par Gulbja spēles laikiem pagaidām vēl nekas nav zināms, tad jau šovakar Memfias WTA dubultspēļu turnīrā spēlēs Līga Dekmeijere. Viņa šajā turnīrā spēlēs kopā ar baltkrievieti Jekaterinu Dzehaleviču, bet viņu duets ir izlikts ar 4. numuru. Pirmajā kārtā šodien 23:00 pēc Latvijas laika pretī stāsies Nīderlandes tenisistes Mihaelas Krajičekas un ukrainietes Julijas Fedakas duets.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com
wtatour.com


, 2009-02-15 15:23, pirms 15 gadiem
2.karta
, 2009-02-15 15:38, pirms 15 gadiem
familyguy rakstīja: 2.karta
, 2009-02-15 16:04, pirms 15 gadiem
Domāju, ļoti pareiza izvēle ASV turnīros startēt gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs. Ja šāds lēmums pieņemts, tad jau kkas padomā Ernestam ir
, 2009-02-15 16:18, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Domāju, ļoti pareiza izvēle ASV turnīros startēt gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs. Ja šāds lēmums pieņemts, tad jau kkas padomā Ernestam ir
padomā dubultspēlēs saslimt ar 1. kārtas sindromu.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
4

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.