Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Kā uz paplātes: Apprecējusies vieglatlēte Latiševa-Čudare

Kā uz paplātes: Apprecējusies vieglatlēte Latiševa-Čudare
Gunta Latiševa-Čudare
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pēc ļoti ilga vasaras pārtraukuma šodien atgriežas rubrika "Kā uz paplātes", kur apkopojam sportistu parādīto sociālajos tīklos, notikumus, kas atsevišķi nav ziņas vērti. Vasarā ļoti daudzi sportisti apprecējās un tos visus vairs neapkoposim, tomēr kāzu sezona nebeidzas. Šodien par iziešanu pie vīra paziņojusi vieglatlēte Gunta Latiševa-Čudare, kura līdz ar to turpmāk būs pazīstama ar īsāku uzvārdu.

"Kopš 28.09.2018., kad Dieva priekšā solījām sevi viens otram, esam Vaičuļu ģimene! Paldies visiem mīļajiem par kopā būšanu, laba vēlējumiem un atbalstu. Laimīgāki un stiprāki līdz šim neesam bijuši!," pirmdien pavēstīja skrējēja.


Sestdienas vakarā daudzi Latvijā televizora ekrānā skatījās Spānijas čempionāta spēli starp Madrides "Real" un "Atletico" komandām, bet divi Latvijas izlases futbolisti to vēroja klātienē.

Priecīgus brīžus nedēļas nogalē piedzīvoja pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs, kuri uzvarēja komercturnīrā P1440.

Hokeja klubā "Kurbads" darba piedāvājums.

Sezona noslēgusies gandrīz visiem vieglatlētiem.



Savukārt pirms kāda laika desmitcīņnieks Krēgers pauda prieku par slavenā čeha Romana Šebrles satikšanu.

Tikmēr autosportisti sezonas beigās atver lietoto mantu tirgu.

Savukārt kāda jaunā Latvijas jātniece publiski vērsusies pēc palīdzības, meklējot iejādes zirgu, lai varētu turpināt progresēt.

Bijusī kamaniņu braucēja Maija Tīruma šovasar apprecējās un sagaidīja ģimenes pieaugumu.

Ģimenes pieaugums bijis arī futbolistam Vitālijam Maksimenko.

Ilgstoši no traumas atlabstošais tenisists Miķelis Lībietis nesen sāka skriet.

Divi U15 vecuma grupas sportisti pagājušajā nedēļas nogalē piedalījās pasaules čempionātā "Laser Run", kas ir viena no modernās pieccīņas disciplīnām.

Dažreiz publiski parādās arī Andris Biedriņš, kurš pašlaik nealkst pēc plašas sabiedrības uzmanības.

Latvijas BMX nesen atzīmēja 30 gadu jubileju.

Savukārt starptautiskajā paukošanas dienā Rīgas ielās bija redzamas neparasti tērptas meitenes.

Latviešu spēkavīrs Mārtiņš Līcis šovasar filmējās KFC reklāmā.

Savukārt spēcīgais rallijkrosa braucējs Timijs Hansens pasaules čempionāta posmu Rīgā izmantoja arī, lai pavadītu laiku ar ģimeni.

Vēl pāris no šīs vasaras priecīgākajiem notikumiem



View this post on Instagram

I said YES! 💍 11.07.2018 ♥️

A post shared by Paula Priede (@paulapriede) on Jul 11, 2018 at 5:51am PDT




Ja kāds interesants Latvijas sportistu ieraksts palaists garām, rakstiet par to komentāros. Nākamā "Kā uz paplātes" sērija, visticamāk, gaidāma jau pavisam drīz.

, 2018-10-19 06:46, pirms 5 gadiem
Nu jā! Mīlēties taču gribās!
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
3

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Janniks Sinners. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Melburnas finālisti Sinners un Medvedevs tiksies Maiami "Masters" pusfinālā

Maiami "Masters" vīriešu vienspēļu tenisa turnīrā noskaidrots pirmais pusfināla pāris – tajā tiksies pagājušā gada finālisti Janniks Sinners (3. vieta ATP rangā) un Daņiils Medvedevs (#4), kuri pirms diviem mēnešiem cīkstējās arī Melburnas "Australian Open" finālā.
Daniela Kolinsa. Foto: Jimmie48 / WTA

Karjeras pēdējā mājas turnīrā Kolinsa sasniedz Maiami pusfinālu

Floridas metropolē Maiami tuvojas noslēgumam "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Šonakt noslēdzās 1/4 fināli, tostarp amerikāniete Daniela Kolinsa pārspēja francūzieti Karolīnu Garsiju, bet kazahiete Jeļena Ribakina apspēlēja grieķieti Mariju Sakari.