Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: "Stipro skrējiena" organizators par 4.maija pasākumu

4.maijā "Cineville" kinopilsētā kārtējo reizi notiks "Stipro skrējiens". Dalībnieku pieteikšanās joprojām turpinās, un jau sasniegts rekords - vairāk kā 2200 dalībnieki komandās, apmēram 1300 vīrieši un vairāk kā 500 sievietes. Nevienā no pieciem iepriekšējiem skrējieniem dalībnieku skaits nepārsniedza četrus tūkstošus. Lai labāk sagatavotos grūtajām sacensībām, interesentiem ir iespēja piedalīties Viestura Saldava vadītajos labdarības treniņos. Savukārt tikmēr radio pieci.lv viesojās "Stipro skrējiena" organizators Gatis Dzeguze un pastāstīja par gaidāmo pasākumu.

Video: PieciLV, youtube.com

Publicitātes foto

Vēl tikai šodien pieteikties "Betsafe Stipro skrējienam" izdevīgāk

Līdz 31. martam "Betsafe Stipro skrējienam", kas maijā nogalē notiks Ķegumā, atpūtas un sporta bāzes "Zelta Zirgs" teritorijā, var reģistrēties par lētāku dalības maksu. Šobrīd, kad visā Latvijā iestājies pavasaris, līdz populārākajam šķēršļu skrējienam Latvijā atlikuši tieši divi mēneši, šobrīd savu dalību tajā apstiprinājuši jau vairāk nekā divi tūkstoši skrējēju.
Publicitātes foto
8

Sākusies pieteikšanās ikgadējam "Stipro skrējienam"

2. februārī sākās pieteikšanās vienam no lielākajiem tautas sporta notikumiem - sacensībām "Stipro skrējiens”, kas šogad notiks divas dienas - 27. un 28. maijā. Norises vieta jau otro gadu pēc kārtas būs atpūtas un sporta bāze "Zelta Zirgs", Ķegumā.
Inga Dauškāne
Publicitātes foto
6

"Stipro skrējienā 2014" atkal triumfē Dauškāne, vīru konkurencē labākais Rekuņenko

4. maijā, kinopilsētā „Cinevilla” noslēdzās jau sestais „Stipro skrējiens”, kurā piedalījās gandrīz 6500 stiprinieki. Laikapstākļi nelutināja nevienu, tomēr visi drosmīgi stājās uz starta līnijas, lai pārvarētu sevi, palīdzētu viens otram un dotos kopīgā, vienojošā skrējienā par Latviju.