Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Ko tad īsti izdarīja Sabonis ar Volkovu?

Ko tad īsti izdarīja Sabonis ar Volkovu?
Lietuvai ir kaujas krāsas un...tiesneši.

Foto: Scanpix

Eiropas čempionāta finālturnīra grupu spēles ir beigušās. Manuprāt, tās bija par daudz - pēdējais raunds izskatījās lieks. Tagad komandas sāks dalīt olimpiskās ceļazīmes.

Labākās astoņas komandas ir pārbraukušas uz Kauņu, kur jaunajā hallē tiks kronēts čempions. Favorīts ir Spānija, kas pēc sastāva un spēles kvalitātes ir izteikta šī turnīra vadošā vienība. Teorētiski var sanākt tā, ka pusfinālā tiek Spānija, Francija, Lietuva un Serbija, kas visas nāk no vienas grupas jeb zara. Kāpēc tā - jāpavaicā izlozes "aklajām rokām" Sabonim un Volkovam. Eksperti pamatoti norāda, ka šī savdabīgā  izloze no astoņnieka izstūma Vāciju un Turciju... Pirmajā ceturtdaļfināla pārī Spānijai nebūs lielas problēmas pret slovēņiem, lai gan atcerēsimies - cik tur trūka, ka Slovēnijas vietā būtu Somija? Otrā pārī Lietuvai nevajadzēs daudz iespringt pret Maķedoniju, kas jau saņēmuši valsts apbalvojumus. Laukuma saimniekiem ir gan garāks soliņš, gan skatītāju atbalsts, gan- tiesneši. Vēl joprojām FIBA gaiteņos sačukstas par dīvainajiem lēmumiem, kad spēlē pret Vāciju leiši dauzīja Novicki, bet sodus nesaņēma. Grieķi nav labā formā, taču viņi var Franciju pārsteigt. Tomēr apturēt Pārkeru arī viņiem neizdosies. Ja Francijas sastāvā visi būs veseli, tad 60/40 lieku par labu frančiem. Ceturtais pāris būs saldais ēdiens, jo spēlēs vēsturiskie PSRS un Denvidslāvijas mantinieki. Serbija pēdējos gados lielajos turnīros ir spēlējusi labāk par krieviem un šis var būt izšķiroši. Turklāt krieviem nepatīk spēlēt pret tādu stilu. Prognoze - 55/45 par labu Serbijai.

Kura komanda bija visvairāk pelnījusi spēlēt 1/4 finālā?

  • 14

  • 95

  • 7

  • 4


  +1 [+] [-]

, 2011-09-13 21:51, pirms 13 gadiem
Turki lai arī nebija formā isti, tomēr 8daļfinala viņiem bija jabūt, tomer sastāvs viņiem ir zvērā. Vacijai tomer ar vienu Novicki ir pa īsu, kaut āri Kamans labi speleja, tomer vajag vel vajag parus augstas klases speletajus lai kaut ko izcinitu.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-13 22:02, pirms 13 gadiem
fiktīvi!

  +4 [+] [-]

, 2011-09-13 22:55, pirms 13 gadiem
Latvija

     [+] [-]

, 2011-09-14 00:18, pirms 13 gadiem
lieku 99/1 par labu francūžiem,grieķiem ar tādu sastāvu nav izredžu.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-14 11:11, pirms 13 gadiem
Es gan Valda vietā vēl nesteigtos norakstīt ne Slovēniju, ne - jo īpaši - Maķedoniju. Gan spāņi, gan leiši šogad rāda nebūt ne to labāko, uz ko ir spējīgi.

     [+] [-]

, 2011-09-14 16:16, pirms 13 gadiem
Interesanti vertetas ari Serbijas izredzes pret Krieviju nemot vera, ka krievi ir vieniga komanda bez zaudejumiem cempionata un diezvai Melnkalne tik viegli atdos leishiem uzvaru, ka tiek prognozets.