Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1174, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Lēbs izklaidējas Buenosairesas centrā

Šīs nedēļas nogalē Argentīnā tiks aizvadīts kārtējais WRC rallija posms. Kamēr citi vēl tikai devās uz tālo Argentīnu, tikmēr "Citron Junior" komanda Argentīnas galvaspilsētā Buenosairesā veica paraugdemonstrējuma braucienus. Kā viņiem gāja, tas šajos video.

Skats no Lēba automašīnas

''Citroen'' komanda izklaidējas Buenosairesā


, 2011-05-23 15:42, pirms 13 gadiem
redz, ka Kens Bloks nav nekāds super triku rādītājs, Lēbs var to pašu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-23 16:25, pirms 13 gadiem
OlegsZnaroks rakstīja: saulites nav nekads baigiais triks griest, paskaties gloka ideo, tur ir nav tikai gluds asvalts vecit
bet tu paskaties, kādi ir bloka mašīnas parametri (salīdzinājumā ar loeba wrc mašīnu), ar kuru viņš veic savus trikus... kā arī kārtīgāk pavēro viņa video (riepu nospiedumi uz asfalta) un sapratīsi, cik reizes bloks izņem vienu un to pašu līkumu vai figūru, lai pēc tam saliktu kopā smuku video.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-23 17:48, pirms 13 gadiem
cirvis? kaitina šitie varoņi aiz monitoriem... kāpēc nevari vnk izteikt savu argumantu un viss? nu bet tas tā...
es nesaku, ka šis bija labāks par bloka trikiem. bet nu tā kā tu visu laiku man te grūd sejā to savu gludo asfaltu (kaut vai lielākoties pats kens braukā pa smiltīm/grunti vai apputējušiem ceļiem, kuri ir gana parocīgi tāda veida pigoriem), tad gribu redzēt kā viņš pa saviem bezceļiem to varētu izdarīt bez tiem saviem 530hp un speciālās regulācijas. kā arī, cik smuki viss sanāktu bez video montāžas un entajiem mēģinājumiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-23 19:54, pirms 13 gadiem
nu to ko viņš tur parādīja arī nav zemē metams. neko diži vairāk bez īpašas piešaušanās un ar savu wrc auto, bloks nebūtu parādījis.
vnk nepatīk, ka bloku visi tā ceļ debesīs, tā kā nez ko viņš spētu. ja iedziļinās detaļās un parunā par šo tematu ar kādu latvijas rallistu, tad PR veidotā ilūzija strauji izzūd.

p.s. neuztraucies, neaizskāri manas jūtas, jo es uzsaktu, ja kāds spēj savu argumentu paspilgtināt ar aizvainojumiem v.tml., tad viņš sevi tikai parāda ne no tās labākās puses un drīzāk pats ir pelnījis tos citam veltītos vārdus. (man šodien tāda prāta vētras diena)
p.s.s. kāpēc tu bloku sauc par gloku? gloks vispār ir formulu braucējs.
, 2011-05-23 21:50, pirms 13 gadiem
Vibro rakstīja: redz, ka Kens Bloks nav nekāds super triku rādītājs, Lēbs var to pašu
Bloks vispār lielos vilcienos ir WRC Bībers. Izcēlis kausis usa čempī, kas vispār ir sūda vērts. Derētu viņam Eiropā samērīties ar kādu neWRC auto..tad būtu pigori!
, 2011-05-23 21:51, pirms 13 gadiem
OlegsZnaroks rakstīja: Tapec kad vins tur trenejas cirvi, gribiteikt kad sitais ko Leebs paradija ir labaks? palasi intervijas ar Gloku, vins trenejas slektas teritorijas utml. tas ka kadam ienaca prata uztaisit kkadu video ar vina darbibam ir tikai normali !!! nesaku tak ka Leebs, ir 0, bet saku kad Gloks ver ne tikai uz gluda asvalta paradit kko
Kas elē ir Gloks?
YouTube
- ‪Ken Block - Subaru...


YouTube
- ‪Ken Block jumps his...


YouTube
- ‪Ken Block's...


http://www.youtube.com/watch?v=lFF2bkiHNVQ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-05-23 23:21, pirms 13 gadiem
OlegsZnaroks rakstīja: aha, gribetu redzet ka tads Vasaraudzis vai Neiksans izceltu USA kausu
Maz gan tu sajēdz no šī sporta
Vispār ir letiņi, kas usa regulāri trijniekā tiek..kādu laiku atpakaļ lv brauca-2.desmita beigas. Nu ok tie bija laiki ar Štrausu, Lešču, kad vientiltnieki vilka tuvu abs. 10niekam, bet nu tōmēr!
, 2011-05-24 01:06, pirms 13 gadiem
OlegsZnaroks rakstīja: aha, gribetu redzet ka tads Vasaraudzis vai Neiksans izceltu USA kausu
neikšāns noteikti varētu, jo viņš ir talantīgs un trenējas jau no agras bērnības + iedotu tādu sponsoru naudu... a wot amerikas rallijā reāli savākušies izbijušie un esošie extrēmo sporta veidu dalībnieki, lai kopā pacīkstētos un pavadītu jautri laiku.
, 2011-05-25 22:58, pirms 13 gadiem
OlegsZnaroks rakstīja: ..............
Kur tavs Bloks ir WRC pašlaik? Pa pirmajām vietām tik laiž...
, 2011-05-26 23:35, pirms 13 gadiem
IelejSnabi rakstīja: Kur tavs Bloks ir WRC pašlaik? Pa pirmajām vietām tik laiž...
te niet runa par vietām,bet par to ko Kens savos video parādija un Lēbs,jābūt muļķim,lai apgalvotu,ka Lēbs tik pat labi,vai vel labāk parādija. !
, 2011-05-27 17:08, pirms 13 gadiem
jureks rakstīja: te niet runa par vietām,bet par to ko Kens savos video parādija un Lēbs,jābūt muļķim,lai apgalvotu,ka Lēbs tik pat labi,vai vel labāk parādija. !
te runa galīgi neiet arī par to, ka šis, ko lēbs parādīja ir labāks par bloka video... bet to, ka lēbs ar tādu mašīnu kāda ir bloka video, mazliet treniņiem un saliktiem labākajiem kadriem, spētu uzbliezt tādu pašu vai pat labāku video. vārdu sakot, bloks neko tik vienreizēju nedara!
Foto: Rihards Gromuls @gromuls/x.com
39

Erudīcijas spēle: rezultatīvākais izlases hokejists PČ - Žagars vai Žagariņš?

4. marta Latvijas Televīzijas erudīcijas raidījuma ''Veiksme. Intuīcija. Prāts'' (VIP) dalībniekiem bija jāatbild uz jautājumu, kurš bija Latvijas hokeja izlases rezultatīvākais spēlētājs 2023. gada pasaules čempionātā. Atbildes kārts tika likta uz Artūru Žagaru, Latvijas basketbola izlases aizsargu, lai gan patiesībā Latvijas hokeja izlases rezultatīvākais spēlētājs bronzas pasaules čempionātā ar trīs vārtiem un astoņām piespēlēm bija Rihards Bukarts. Savukārt pats Žagars statistiski pēc vidēji mačā gūtajiem punktiem bija vien ceturtais rezultatīvākais Latvijas basketbola izlases dalībnieks Pasaules kausā, iepaliekot no Andreja Gražuļa, Daira Bertāna un Rolanda Šmita. VIP spēles dalībnieku nepareizā atbilde izsaukusi plašu rezonansi sociālajos tīklos.
25

Somijas hokeja izlases treneris reibumā nokrīt pa lidmašīnas trapu

Somijas hokeja izlases vārtsargu treneris Pasi Nurminens, pēc pasaules čempionāta zelta medaļu "apmazgāšanas" atrodoties smagā alkohola reibumā, pirmdien valstsvienības sagaidīšanas ceremonijā nokrita pa lidmašīnas kāpnēm.
Davids Luizs
Foto: AFP/Scanpix
16

''Chelsea'' aizsargs Luizs parodē žurnālisti

Janvāra transfēru perioda laikā Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Chelsea'' izrādās iegādājās ne tikai labu aizsargu brazīlieša Davida Luiza personā, bet arī nesliktu humoristu/parodistu. Piedāvājam noskatīties divus video, kur vienā no tiem brazīlietis parodē kādu žurnālisti, bet citā Luizs amizanti uzvedas kādas intervijas laikā.