Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krievijas biatlona treneris Rostovcevs lidostā uzbrūk žurnālistam

Krievijas biatlona treneris Rostovcevs lidostā uzbrūk žurnālistam
Pāvels Rostovcevs
Foto: Sport-xl.org/

Pāvels Rostovcevs, kurš nesen atkāpās no Krievijas biatlona sieviešu izlases trenera amata, lidostā sakāvies ar sporta pārraižu komentētāju Dmitriju Guberņevu. Rostovcevs apzinās, kā rīkojies kā huligāns, taču īpašu nožēlu neizrāda, vainojot žurnālista necienīgo viedokli.

Pāvels Rostovcevs par sieviešu izlases treneri Krievijā kļuva 2011. gadā, bet sporta pasaulei kļuva pazīstams kā spēcīgs biatlonists, kurš kļuvis par trīskārtēju pasaules čempionu, izcīnījis sudraba medaļu olimpiskajās spēlēs un kopumā uzvarējis sešos Pasaules kausa posmos. Šosezon Rostovcevs pieņēma lēmumu atkāpties no izlases trenera amata un šo soli paspējis atzīmēt ar kārtīgu izvillošanos lidostā ar sporta žurnālistu Dmitriju Guberņevu, kurš sezonas laikā savās pārraidēs asi kritizējis Krievijas biatlona izlases treneru štābu.

Rostovcevs atgriezās Krievijā pēc pēdējā PK posma Holmenkollenā un lidostā esot uzklupis Guberņevam. Kā stāsta pats sporta komentētājs, tad "nekādu dūru kautiņā nebija. Tas ir smieklīgi. Sākumā viņu pat neievēroju, nekāda dialoga arī nebija. Manuprāt, Rostovcevs uzvedās kā trīsgadīgs bērns. Visu var pierādīt ar rezultātiem, un visiem zināms, kādi rezultāti ir mūsu (Krievijas) izlasei sieviešu konkurencē pēdējos trīs gados. Un man kauns par to, līdz kādam līmenim var nolaisties bijušie pasaules čempioni."

Savu viedokli par notikušo sadursmi paudis arī Rostovcevs: "Tie žurnālisti man pārrauca rādīties acīs jau Pasaules kausa laikā. Vienreiz Iļja Trifonovs (TV kanāla "Rossija-2" žurnālists) patrāpījās pa ceļam, ilgi cēlās no grīdas, taču atbildē neko neteica. Ar viņa augsto kolēģi (Guberņevu) toreiz nesatikos, skaidrs, ka viņš saprata, ar ko tas draud, taču lidostā viņu nejauši pamanīju. Piegāju klāt, palūdzu paskaidrot pēdējos apvainojumus, taču viņš mani savā stilā rupji pasūtīja."

"Protams, rīkojos kā huligāns, šeit es iebilst nevaru, taču sapratu, ka citas iespējas kā aizstāvēt savu pozīciju kā vīrietim man nebija. Teikšu godīgi, nedaudz kauns man par savu rīcību, taču vienkārši iespļāvu viņa nekaunīgajā ģīmī. Protams, viņš mēģināja kaut ko atbildēt, taču dabūja vēlreiz pa seju," skaidro Rostovcevs, atvainošanos nepiedāvājot.

Dmitrijs Guberņevs ir Krievijā iecienīts sporta pārraižu komentētājs, un 2011. gadā viņš saņēma prestižo "Biathlon Awards" balvu kā gada labākais žurnālists. Viņam tika uzticēts komentēt Soču olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com


, 2014-03-26 12:42, pirms 10 gadiem
Krievs arī Āfrikā ir krievs!!!
, 2014-03-26 12:44, pirms 10 gadiem
Nu ja tas bija Guberņevs,tad visu pareizi izdarīja.Riktīgi riebjas tas mudaks
, 2014-03-26 14:01, pirms 10 gadiem
Guberņevs par Krievijas futbola vārtusargu un viņa bojā gājušo sievu Губерниев матерится и называет Малафеева говном...

Cirvis gudrāks.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.