Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Video: Super Bowl 56: repa leģendas Eminem, Dr. Dre un Snoop Dogg apvienosies "Halftime show"

Producents Jay-Z un "Roc Nation" sarūpējuši grandiozu mākslinieku sarakstu Nacionālās Futbola līgas finālspēlei jeb "Super Bowl LVI". Svētdien, 13. februārī, "Pepsi" puslaika izrādē uzstāsies repa zvaigznes "Eminem" (Detroita), "Dr. Dre" (Komptonas apkaime Losandželosā), "Snoop Dogg" (Longbīča), kā arī Kendriks Lamars un Mērija Dž. Blaidža. Ceturtdien, 20. janvārī, publicēts reklāmas video "The Call". Klīst runas, ka priekšnesumā parādīsies repera Tupaka Šakura (1971-1996) hologramma. Reklāmas video izmantotas dziesmas "Rap God", "The Next Episode", "Family Affair", "HUMBLE", "Still D.R.E." un "California Love".

, 2022-01-23 10:58, pirms 2 gadiem
Vispār tas ir apkaunojums līgai ka šīm leģendām javeido šovs par savu naudu
, 2022-01-23 20:04, pirms 2 gadiem
Celmiņa fanāts rakstīja: Vispār tas ir apkaunojums līgai ka šīm leģendām javeido šovs par savu naudu
tas ir apkaunojums tev ka nesaproti kā tas process strādā
, 2022-01-23 20:06, pirms 2 gadiem
o Eminems piedalīsies, tad jau var gaidīt BLM propagandēšanu unceļos krišanu
, 2022-01-24 15:44, pirms 2 gadiem
Ja nemaldos "Shade45" šito hintoja jau vairākus mēnešus atpakaļ.
, 2022-01-25 11:18, pirms 2 gadiem
''repa leģendas'' kādam te būtu jānoskaidro, kas ir šie indivīdi un kādu muzikālo žanru tie pārstāv,producentu vēl varētu nodēvēt par leģendu, bet mainstreama zvaigznes gan nē..
, 2022-01-25 15:54, pirms 2 gadiem
coldasice rakstīja: ''repa leģendas'' kādam te būtu jānoskaidro, kas ir šie indivīdi un kādu muzikālo žanru tie pārstāv,producentu vēl varētu nodēvēt par leģendu, bet mainstreama zvaigznes gan nē..
Kurš no šiem izpildītājiem nav "repa leģenda"? Izņemot Mary J. Blige,protams,viņa lkm nav īsti repere
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.