Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Izsmalcinātais Sportacentrs - bloķētie lietotāji var veidot topikus forumā

Parastam SC lietotājam, ienākot lapā, varētu rasties iespaids, ka ar "vadošo" sporta ziņu lapu Latvijā viss ir kārtībā - atbildīgi žurnālisti publicē saprotamus, nesasteigtus rakstus, kuri informē un priecē lasītājus. Bet, patinot lapu uz leju...

Pārsteigums!
Meklējot forumā ko jaunu, parādās jokains skats - vairākkārt nobanots lietotājs, kurš pazīstams ar saviem teicieniem par krītošām ljokeneem un pārlauztām sprandām, mierīgi aiztirš forumu ciet ar tādiem virsrakstiem kā: "Piesaku karu mazajiem adminiem, aiziet spams...."

Uzreiz rodas vairāki jautājumi - kāpēc, šo rakstot, šis vēmiens internetā vēl ir redzams un pieejams? Kā viņš vispār var tā darīt, ja jau ir bloķēts? Kāda tad tiem baniem jēga? Kāpēc viņam tiek dota iespēja piereģistrēties vēlreiz un atkal lapu piegānīt?

Kāpēc šīs problēmas joprojām eksistē, vairāk nekā 10 gadus pēc saites tapšanas?

Parunājot par ko citu - leģendārā Komentāru sadaļa, kur tādi "Eksperti" kā hulis, makarons, krasiļņiks un citi saules bērni izgāž uzkrājušos žulti pār mūsu aizokeāna zvaigznēm, piemēram Porziņģis, Merzļikins, Bļugers utt.
Īpaši man patīk iesauka "Podriņķis". SC darboņiem laikam arī.

Tiešām nevar noalgot kādu, kura darbadiena sastāv no komentāru lasīšanas un patiešām tupu troļļu mērķtiecīgas banošanas?

Vai atbildīgajiem tiešām ir vienalga? Poh? Kāda velna pēc tad tā sadaļa vispār ir vaļā?

Tā tas nevar palikt mūžīgi, ne tā?

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-22 23:46, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9899 rakstīja: Ehehehe puikas dusmīgi
Spilgts piemērs.

     [+] [-]

, 2021-11-22 23:51, pirms 2 gadiem
Ieejot jebkura lietotāja profilā, tiek piedāvāti linki uz rakstiem, ko šis jau kādreiz ir rakstījis. Tikai rakstiem nevar piekļūt klāt, jo links uz rakstu automātiski tiek sabojāts, piemēram - es uzcepu rakstu par hokeju. Linkā vārds, kas norāda, ka raksts ir hokeja sadaļā - "hokejs", tiek nomainīts uz "forums", kas uzreiz padara linku nederīgu.

     [+] [-]

, 2021-11-23 09:51, pirms 2 gadiem
Piekrītu, "Podrinķis" ir orģināla un skanoša iesauka, netur līdzi tādiem mēsliem kā "Makarons" vai "Ubags".

P.s Tev jau pirmajā teikumā ir kļūda - "atbildīgi žurnālisti publicē saprotamus, nesasteigtus rakstus"

     [+] [-]

, 2021-11-23 09:55, pirms 2 gadiem
izraktenis rakstīja: Ieejot jebkura lietotāja profilā, tiek piedāvāti linki uz rakstiem, ko šis jau kādreiz ir rakstījis. Tikai rakstiem nevar piekļūt klāt, jo links uz rakstu automātiski tiek sabojāts, piemēram - es uzcepu rakstu par hokeju. Linkā vārds, kas norāda, ka raksts ir hokeja sadaļā - "hokejs", tiek nomainīts uz "forums", kas uzreiz padara linku nederīgu.
Te tak puse no funkcijām nestrādā - ne var komentāru skaitu redzēt aizejot uz profilu - "bet komentārus principiāli neatstāj", ne linki strādā...

     [+] [-]

, 2021-11-23 11:41, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Te tak puse no funkcijām nestrādā - ne var komentāru skaitu redzēt aizejot uz profilu - "bet komentārus principiāli neatstāj", ne linki strādā...
piekrītu reāli šo portālu jau sen varēja uzlabot ar visādam fīčam, lai cilvēkam būtu prieks apmeklēt portālu un pavadīt laiku. no progresa nav smakas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-23 23:08, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9899 rakstīja:

     [+] [-]

, 2021-11-23 23:10, pirms 2 gadiem
Admins vainīgs, nevajadzēja provocēt

     [+] [-]

, 2021-11-24 12:28, pirms 2 gadiem
Celmiņa fanāts rakstīja: Admins vainīgs, nevajadzēja provocēt
Tiesas ceļa uzzināsim visu taisnību.

     [+] [-]

, 2021-11-24 15:53, pirms 2 gadiem
Interesanti, ka tu satraucies par komentāriem un forumu, kas ir lietotāju pārziņā un p lielam pajāt kas tur notiek, var mierīgi iztikt bez tiem. Bet ne vārda par SC rakstu kvalitāti, kurus raksta kaut kādi ērmi, kuri uzskata sevi par žurnālistiem. šveizdas un pārējais sbrods. Te ir policija jāpieslēdz, lai atrastu raksteli bez kļūdām, bet tu cepies par komentāriem un forumu
Tas ir labākais kas te ir!
ja gribas drāzties, drāz autoreļus nevis lietotājus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-27 17:38, pirms 2 gadiem
Piekrītu.
Trakākais ka šeit(šai foruma rakstā) šie paši bloķētie lietotāji izpaužas visā savā krāšņuma...

SC kopš pārņēma Celmiņš ir pilnīgā haosā viss. Vispirms raksti pilni kļūdam, tad tiek daudz nepieminēti sporta notikumu un visbeidzot ar vislielāko bardaku kas valda SC komentāru sadaļa, kur tiek dots bans, bet tāpat var komentēt, kas ir ABSURDS..
Te vis tiek darīts tikai ķeksīša pēc un neviens vispār nedomā..