Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Pamela Andersone vadīs autosacīkšu komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Pamela Andersone vadīs autosacīkšu komandu
Pamela Andersone
Foto: DPA/Scanpix

Seriāla "Baywatch" zvaigzne Pamela Andersone kļuvusi par "FIA GT Series" autosporta čempionātā startējošas komandas vadītāju.

Kanādiešu aktrise un modele ir apvienojusi spēkus ar "Racealliance" sacīkšu komandu, to atjaunojot, un tagad tās oficiālais nosaukums būs "Racealliance by Pamela Anderson". Komanda bāzēsies Vācijā un piedalīsies visos trīs atlikušajos "FIA GT Series" čempionāta posmos šajā sezonā.

Tā startēs ar "Ferrari 458 Italia" automobili, ko pilotēs labi zināmais itālis Vitantonio Liuci, kā arī leģendārā F1 čempiona Nikija Laudas dēls Matiass. Liuci ar vienas sezonas pārtraukumu startēja F1 čempionātā no 2005. līdz 2011. gadam, pārstāvot "Red Bull", "Toro Rosso", "Force India" un "HRT" komandas. Savukārt austrietis Matiass Lauda četras sezonas pavadījis DTM čempionātā.

Pamelas Andersones un komandas līdzīpašnieka Markusa Fuksa plāni ir ambiciozi, jo ar laiku plānots debitēt NASCAR sacīkstēs. Pirms tam "Racealliance by Pamela Anderson" vadība plāno aizvadīt pilnu 2014. gada sezonu "FIA GT Series" čempionātā, kā arī piedalīties Nirburgringas 24 stundu braucienā.

Šogad "FIA GT Series" startē arī bijušie F1 piloti Rikardo Zonta un Karuns Čandoks, kā arī WRC zvaigzne Sebastjans Lēbs.

Izmantotie resursi:
Wikipedia
AutoRacing1.com - Indy Car, NASCAR, F-1 Racing...

  +3 [+] [-]

, 2013-08-13 16:05, pirms 11 gadiem
Pirmā komanda, kura benzīna vietā lietos pienu.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-13 18:26, pirms 11 gadiem
Kāds braucējs varēs šo izpurināt

  +3 [+] [-]

, 2013-08-13 21:43, pirms 11 gadiem
Viņa varētu vadīt manu guļamistabu, nav ko tērēt spēkus kaut kādai auto komandai!