Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Hits "Vaļera" izskan par godu izlases trenerim Valērijam Karpinam

Hits "Vaļera" izskan par godu izlases trenerim Valērijam Karpinam
Valērijs Karpins izbauda dziesmu "Vaļera". Foto: teamrussia

Pasaules kausa kvalifikācijā Krievijas futbola izlase pirmdien viesos pieveica Slovēniju - 2:1. Pēc uzvaras ģērbtuvē futbolisti bļāva piedziedājumu atskaņotajam hitam "Vaļera", kas tika veltīts izlases galvenajam trenerim Valērijam Karpinam.

Video: NordMan / teamrussia

"Jau no rīta saņemu zvanus un īsziņas. Komentāri vienkārši uzspridzināja internetu, visi sūta šo video. Atrodos patīkamā šokā. Ļoti priecājos par Valēriju Karpinu. Protams, esmu laimīga, ka mana dziesma izskanēja viņam," saka dziedātāja Afrodita (Žanna Ostapenko). "Sekoju izlasei, dažreiz sanāk redzēt spēles. Zinu, ka mūsu komanda vakar uzvarēja. Esmu ļoti laimīga. Šī ziņa tagad ir topā. Priecājos, ka mana dziesma kļuvusi par Krievijas izlases himnu. Apsveicu komandu un vēlu panākumus arī turpmāk!"

Afroditas "Vaļera" (2013) par šuvējas un automehāniķa mīlestību (oficiālais klips)

Video: Afrodita Music

Izmantotie resursi:
matchtv.ru


Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.