Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Hārtlija atveidotais varonis uzrāda Latvijas izlases galvenā trenera apliecību

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs publiskojis video, reklamējot Omskas "Avangard" zvaigžņu spēli. Šajā materiālā izmantots "Red Heat" spēlfilmas fragments, kur Arnolda Švarcenegera atveidotais milicijas kapteinis ierodas krogā. Švarcenegera vietā tagad ir kluba galvenais treneris Bobs Hārtlijs.
1. video: Avangard TV
2. video: "Red Heat" (1988) attiecīgais fragments



, 2022-02-07 00:46, pirms 2 gadiem
Labs!
, 2022-02-07 03:32, pirms 2 gadiem
Labs fotošops
, 2022-02-07 04:52, pirms 2 gadiem
Vatņiki!
, 2022-02-07 08:52, pirms 2 gadiem
Tas Bobs ir galīgi nojucis, nebrīnīšos, ja tas āksts paprasīs krieviem pilsonību.
, 2022-02-07 12:22, pirms 2 gadiem
Labs video nākamais būs ar krievu pasi
, 2022-02-07 12:53, pirms 2 gadiem
hokejists77 rakstīja: Labs video nākamais būs ar krievu pasi
Cerams, jo otrpus okeānam viņu jau tagad apsmej un neviens atpakaļ Bobu negaidot, esot nopārdevies Krieviem
, 2022-02-07 18:11, pirms 2 gadiem
Bobs izbauda Krieviju ! Ļoti daudzi kanādas hokeja cilvēki Krieviju vērtē ļoti augstu. Pēc spēlēm ar PSRS klubiem un izlasi, Kanādas hokejs tā pa īstam sāka augt, viņi redzēja kur jāpieliek, un kā spēlē labākie pasaulē.
Paskatieties vecās filmas par Kanādas Krievijas hokeja vēsturi . Un intervijas ar to laiku treneriem , spēlētājiem. Pat nesenas intervijas. Kanādieši tā pa īstam hoķi sāka kapāt pēc spēlēm ar Krieviem. Un Bobs NHL gados, vienmēr slavēja Krievijas hokeja zvaigznes. Krieviem ir hokeja šarms kāds nav nekur . Un hokeja cilvēkam , kāds ir Hartlijs, tā ir izcila iespēja iepazīt gan Krieviju gan viņu hoķi .
, 2022-02-07 19:59, pirms 2 gadiem
Vodka dara savu....
, 2022-02-07 22:43, pirms 2 gadiem
Lv izlases sakarā , domāju ka viņam vienkārši apnika. Un neredzēja nekādas iespējas vairs ko diži dot vai mācīt. Atbrauca ar domu uz LV , ka būs te kaut kas unikāls mūsos, tradīcijas, spēlētāji, domāšanas veids, jaunatne . Bet izbeidzās tas entuziasms .. Vieni čaļi, un uzvietas mīņāšanās . Teds Nolans , tam īstā vieta bija pie LV izlases stūres, arī ar sirdi.. Bet darbaholiķim Hartlijam , te ūdiņi pa seklu bija gan . A Krievijā, tajā pašā Avangard sistēmā vairāk hokeja talanta kā visā LV hokejā . .
, 2022-02-08 02:17, pirms 2 gadiem
LatvijaBest rakstīja: Lv izlases sakarā , domāju ka viņam vienkārši apnika. Un neredzēja nekādas iespējas vairs ko diži dot vai mācīt. Atbrauca ar domu uz LV , ka būs te kaut kas unikāls mūsos, tradīcijas, spēlētāji, domāšanas veids, jaunatne . Bet izbeidzās tas entuziasms .. Vieni čaļi, un uzvietas mīņāšanās . Teds Nolans , tam īstā vieta bija pie LV izlases stūres, arī ar sirdi.. Bet darbaholiķim Hartlijam , te ūdiņi pa seklu bija gan . A Krievijā, tajā pašā Avangard sistēmā vairāk hokeja talanta kā visā LV hokejā . .
7 spēļu sērijā Latvijas izlase to avangardu uzvarētu 4:2, tapēc nesapņo!
, 2022-02-08 10:48, pirms 2 gadiem
Sporta Fanats2 rakstīja: Cerams, jo otrpus okeānam viņu jau tagad apsmej un neviens atpakaļ Bobu negaidot, esot nopārdevies Krieviem
Pilniigi nopietni - otrpus okeaanam kaadi 3% vispaar zina ka ir taads KHL ... un tici man - vinjiem ir pilniigi pilniigi p0h$j uz to ...
, 2022-02-08 10:52, pirms 2 gadiem
Nu domaaju, ka Krievijas liiga Z-Amerikas treneriem diezgan labi patiik ... par Maiku Kiinanu tur vareetu graamatu sarakstiit, kaa chalis "atpuutaas" Krievijaa ... teiksim taa - par seksa un alkohola truukumu nesuudzeejaas
, 2022-02-08 21:45, pirms 2 gadiem
Olimpiskais Čempions rakstīja: 7 spēļu sērijā Latvijas izlase to avangardu uzvarētu 4:2, tapēc nesapņo!
4+2=6 😂
, 2022-02-08 23:07, pirms 2 gadiem
LatvijaBest rakstīja: Kanādieši tā pa īstam hoķi sāka kapāt pēc spēlēm ar Krieviem.
vot šitā ir jāprot sapīpēties un d!rst... 20.gs sākumā Ļeņins īsti nejuta vajadzību pēc tāda sporta, pat vēl vairāk, Staļinam nākot pie varas uz brīdi hoķis tika uzskatīts par kaut kādu rietumu sērgu un vispār aizliegts.. Tā pa īstam krievi sāka spēlēt hoķi tikai pēc otrā pasaules kara, kad Staļinam pieleca, ka tas tomēr ir olimpiskais sports un medaļas tajā būtu izedevīgas propogandas mašīnai. Ne tikai tas, ka otrpus dīķim ap to laiku NHL jau deva vaļā pilnās ķesās, pat Latvija pirms kara bija uz pasaules hokeja kartes jau atzīmējusies EČ/PČ un OS
, 2022-02-09 06:34, pirms 2 gadiem
LatvijaBest rakstīja: Lv izlases sakarā , domāju ka viņam vienkārši apnika. Un neredzēja nekādas iespējas vairs ko diži dot vai mācīt. Atbrauca ar domu uz LV , ka būs te kaut kas unikāls mūsos, tradīcijas, spēlētāji, domāšanas veids, jaunatne . Bet izbeidzās tas entuziasms .. Vieni čaļi, un uzvietas mīņāšanās . Teds Nolans , tam īstā vieta bija pie LV izlases stūres, arī ar sirdi.. Bet darbaholiķim Hartlijam , te ūdiņi pa seklu bija gan . A Krievijā, tajā pašā Avangard sistēmā vairāk hokeja talanta kā visā LV hokejā . .
Man vienmeer drusku ir intereseejis - taadiem kaa tu kaads arii reaali maksaa par postiem ?
, 2022-02-09 23:09, pirms 2 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=ImC...

iesaku, mazliet no vēstures Rus Can .. ne jau lai glaimotu krievijas hoķim
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.