Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Lietuvietis kļūdas pēc izlādē dusmas uz citu ekipāžu un vēlāk atvainojas ar kūku

Dažreiz gadās arī tā. Tā varētu raksturot atgadījumu, kas notika Dakāras rallija pirmajā ātrumposmā. Lietuvietis Vaidotas Žala Dakāras rallija pirmā ātrumposma laikā, izvairoties no sadursmes, bija spiests samazināt ātrumu, kas beidzās ar to, ka viņš iesēdās smiltīs. Pēc finiša Žala pamanīja automašīnu, kura, viņaprāt, visticamāk, viņam patraucēja, un devās izlādēt dusmas uz minēto ekipāžu. Taču izrādās, ka Žala sajauca bagijus un brāļi Tims un Toms Koroneli nebija vainīgi. Jau tobrīd Žala atvainojās, ka sajaucis automašīnas.

Vēlāk vakarā incidents tika atrisināts ar kūku, kuru Žala nogādāja brāļiem Koroneliem. ''Tas ir mūsu draugs no Lietuvas. Viņš atnāca ar kūku atvainoties mums. Ziniet kāpēc? Mums bija lielas, lielas diskusijas. Nevis mums, bet viņam, jo mēs nezinājām, par ko viņš runā.'' Žala smejoties un jokojot piebilda, ka esot gribējis tobrīd nogalināt viņus. Brāļi nobeigumā atzina, ka viņiem ar šo incidentu nav nekādu saistību un ka Žala šādi ar brāļiem var rīkoties tik ilgi, kamēr viņam būs kūka, ko iedot brāļiem.

Jāatzīmē, ka ekipāža, kura Žalam patraucēja, vakar piedzīvoja avāriju.
Epizode, par ko dusmīgs bija Žala (59 sek)

Žalas atvainošanās:

, 2022-01-04 14:19, pirms 2 gadiem
Īsti nesaprotu, par ko leitis tur ir nikns. Priekšā braucošais piebremzēja, lai pārvarētu šķērsli. Labi, ka franču vecmeistars tāds mierīgs bija, bet varēja redzēt, ka daudz netrūka, lai uzšautu Žalam.
, 2022-01-04 20:56, pirms 2 gadiem
Tas čalis priekšā bremzēja,un riktīgi aizrāva pa labi,tieši priekšā Žalam. Ļoti bīstams manervs.
, 2022-01-04 21:00, pirms 2 gadiem
Priekšā braucošais pēc gravas padeva pa labi un leitim vajadzēja bremzēt.
, 2022-01-04 22:34, pirms 2 gadiem
Leitis pats nolohojās
, 2022-01-05 19:06, pirms 2 gadiem
Leitis pats losis, gāja garām nepiemērotā vietā.
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.