Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Van Deiks intervijas laikā nevēlas selfiju un atgrūž fanu

Van Deiks intervijas laikā nevēlas selfiju un atgrūž fanu
Virdžils van Deiks. Foto: Imago Images/Scanpix

Pēc 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles starp Nīderlandi un Norvēģiju, kurā tika fiksēts neizšķirts 1:1, kuriozs notika Virdžila van Deika pēcspēles intervijā. Tās laikā kāds fans vēlējās kopīgu selfiju, par ko priecīgs nebija futbolists, atgrūžot kaislīgo līdzjutēju.

Nīderlandes izlasē pēc savainojuma sadziedēšanas sastāvā atgriezās viens no līderiem aizsardzībā Virdžils van Deiks. Kopā ar Nīderlandes valstsvienību 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas G grupā trešdienas vakarā tā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Norvēģiju. Pēc četrām spēlēm Nīderlande ar septiņiem punktiem ir otrajā pozīcijā, par punktu atpaliekot no Turcijas.

Kuriozs gadījums norisinājās pēc spēles, kad Virdžila van Deika pēcspēles intervijā kāds fans vēlējās ar futbolistu selfiju. Šāda iniciatīva nebija pa prātam van Deikam, kurš kvēlo fanu atgrūda no sevis, pēc īsa brīža interviju turpinot.

Kvalifikācijas piekto spēli Nīderlande aizvadīs šo sestdien, kad savā laukumā uzņems Melnkalni.


, 2021-09-02 20:44, pirms 3 gadiem
Diemžēl esmu noskumis, jo šjā gadījumā esmu par Van Dijku. Kādā sakarā tas līdzjutējs ticis pie šādas iespējas ,kur vienmēr atrodas tikai žurnālisti?
, 2021-09-02 23:13, pirms 3 gadiem
Tas jau čavella kaut kāds. No Talsiem uz Norgi aizlaidis
, 2021-09-03 11:15, pirms 3 gadiem
Es teiktu- pieklājīgi atstūma, vai atvirzija.
, 2021-09-03 11:19, pirms 3 gadiem
Gribeju cerēt ierakstīt kaut ko stulbu, bet izrādījās, ka stulbs bija tas fans!
, 2021-09-03 11:49, pirms 3 gadiem
Vienīgi stulbs ir fans, jo tajā brīdi futbolists "strādā" sniedzot interviju zonā, kur nekādi fani nav iespējami. Normāla un attaisnojama rīcība.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.