Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ārmstrongs asi atbild savam kritiķim

Ārmstrongs asi atbild savam kritiķim
Lenss Ārmstrongs preses konferencē Sakramento
Foto: AP

Septiņkārtējais leģendārā "Tour de France" velobrauciena uzvarētājs amerikānis Lenss Ārmstrongs pirms gaidāmā starta "Tour of California" preses konferencē asi atbildējis uz sava "iemīļotākā" žurnālista Pola Kimmedža jautājumu par to, kāpēc sportists apbrīnojot dopinga lietotājus.

Kimmedžs pazīstams kā viens no lielākajiem Ārmstronga kritiķiem un bija ieradies arī uz šo preses konferenci Sakramento, pie tam nosēdies pirmajā rindā, tātad vistuvāk pašam sportistam. Kimmedžs savulaik Ārmstrongu nosaucis par "riteņbraukšanas vēzi". Sagaidījis savu kārtu, Kimmedžs uzdeva jautājumu, paužot reizē izbrīnu: Kāpēc Ārmstrongs apbrīnojot dopinga lietotājus?

Uz to leģendārais sportists, kurš pats savulaik izārstējis vēža slimību, atbildēja: "Nedomāju, ka kādreiz piedošu Jums par to, kā mani nosaucāt. Tagad mums noteikti nebūs intervija [ko Kimmedžs lūdza iepriekš, bet viņam atteica - A.S.]. Nedomāju, ka jebkurš no šajā telpā esošajiem cilvēkiem to darītu. Jūs neesat vērts tā krēsla, uz kura sēžat. Nezinu, cik reižu dopinga kontroles veiktas citiem sportistiem pie šī galda, bet man tika veiktas 16 pārbaudes."

Video: Ārmstrongs atbild uz Kimmedža jautājumu

Izmantotie resursi:
cbs4denver.com


, 2009-02-14 14:22, pirms 15 gadiem
Pareizi arī atbildēja!
, 2009-02-14 14:23, pirms 15 gadiem
Siliņ, tev šodien poha vai kā? Nepieklājīgi daudz kļūdas šodien katrā rakstā!
, 2009-02-14 14:50, pirms 15 gadiem
Malacis Lens butu Taisons tas pediks zurnalists ackariks asinis ritu
, 2009-02-14 15:24, pirms 15 gadiem
Ļoti inteliģents sportists,kāds cits jau sen būtu šim žurnālistam pielabojis redzi.Piekrītu Guntis7,Taisons nebūtu runājis,viņš vienkārši šo žurnālistu izslēgtu
, 2009-02-14 18:36, pirms 15 gadiem
nu tas žurnālists ir diezgan paliels triperis, izskatās, ka šamam galvā skaidas
, 2009-02-14 18:44, pirms 15 gadiem
Jaa zhurnalists neizveeleejaas pareizo izteiksmes formu, lietojot skaljus vaardus, lai tikai pieveerstu sev uzmaniibu.
Bet no otras puses Aarmstronga nenoliedzama priekshrociiba ir tas milziigais medikamentu saraksts kurus vinjsh driikst lietot, sakaraa ar paarciesto veezi, kas citiem ritenjbrauceejiem tiktu uzskatiits kaa dopings.
, 2009-02-14 22:03, pirms 15 gadiem
msz_no_sirds rakstīja: Jaa zhurnalists neizveeleejaas pareizo izteiksmes formu, lietojot skaljus vaardus, lai tikai pieveerstu sev uzmaniibu.
Bet no otras puses Aarmstronga nenoliedzama priekshrociiba ir tas milziigais medikamentu saraksts kurus vinjsh driikst lietot, sakaraa ar paarciesto veezi, kas citiem ritenjbrauceejiem tiktu uzskatiits kaa dopings.
Nosauc kuri ir tie kas viņam dod to priekšrocību!!! Vismaz 15, ja jau saraksts ir milzīgs tad tāds cipars kā 15 tev ir nieks....
, 2009-02-15 19:59, pirms 15 gadiem
empire rakstīja: nu tas žurnālists ir diezgan paliels triperis, izskatās, ka šamam galvā skaidas
Tas pareizi teikts! Un vēl!
Re ko tas perdelis vēl nodarījis, he
cyclingnews.com

"Labais"
, 2009-02-15 20:00, pirms 15 gadiem
Blin!
Es tur biju iekopējis ziņu, ka Lensam ITT baiku nopizģījuši
Edgars Langmanis
Foto: Nico Van Dartel

Lieldienās Zolderā kupls skaits latviešu aizvadīs UEC BMX Eiropas kausa posmus

No sestdienas līdz pirmdienai Beļģijas pilsētā Zolderā norisināsies UEC BMX Eiropas kausa trešā un ceturtā posma sacensības. Dažādās vecuma un meistarības grupās uz starta redzēsim arī kopumā 47 Latvijas pārstāvjus.
Vouts van Ārts. Foto: Jumbo-Visma arhīvs

Van Ārta dalība "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes

LETA--AP. Beļģijas riteņbraucēja Vouta van Ārta dalība daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes, ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.
Foto: SCANPIX/AFP

Muižnieks: "Uzvarai smagajā "Cape Epic" vajag labu sagatavotību un veiksmi"

Oskars Muižnieks duetā ar Lauri Purniņu martā Dienvidāfrikā uzvarēja amatieru ieskaitē daudzdienu maratonā "Cape Epic", ko uzskata par nopietnāko izaicinājumu kalnu riteņbraukšanā (MTB). Muižnieks sarunā ar Latvijas Radio pastāstīja, ka smags pārbaudījums bija gan tehnikai, gan veselībai, tādēļ finiša sasniegšanā liela nozīme ir arī veiksmei.