Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportlat balva

Šo sestdien notiks Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras tautas velobrauciena iepazīšanās brauciens

Šo sestdien, 14.jūlijā Ikšķilē pie Ikšķiles Tautas nama (Lībiešu iela 2), plkst.12:00 visi tiek aicināti uz organizēto iepazīšanos ar SPORT2000 Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras tautas velobrauciena posma trasi.

Sacensību trases shēmas var apskatīt šeit: Sportlat

Atgādinām, ka 22. jūlijā riteņbraukšanas entuziasti pulcēsies Ikšķilē, kur otro gadu pēc kārtas notiks MTB velobrauciena sacensības – SPORT2000 Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras tautas velobrauciens, kas būs arī SPORTLAT BALVA 2012 6.posms.

Velobrauciens plānots tā, lai interesanti būtu sportisku ģimeņu visu vecumu locekļiem. Dalībniekiem tiks piedāvātas 50 un 30 km distances, kas noteikti patiks visiem riteņbraukšanas entuziastiem – gan profesionāļiem, gan amatieriem. Būs arī 200 līdz 800 metru garas distances bērnu grupām.

Sacensību reģistrācija sāksies no plkst.10:00 Ikšķilē pie Tautas nama (Lībiešu iela 2).

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām ir līdz 20. jūlijam plkst. 24:00. Pieteikties var:
- Sportlat un Sport2000 – Īsts sporta veikals!, aizpildot pieteikšanās formu;
- visos SPORT2000 veikalos Latvijā (Rīgā, Siguldā, Liepājā, Valmierā, Daugavpilī);
- veikalā “Maratons” Brīvības ielā 155/2, Rīga;
- SPORTLAT birojā – Ganību dambis 25D, Rīga, Tālr.: 67291526;
- Sacensību dienā – sacensību reģistratūrā no plkst. 10:00

Vietējiem novada iedzīvotājiem tiek piedāvātas īpašas dalību maksas. Pieteikties var Ogrē „Nesēdimājās” velosipēdu darbnīcā Mālkalnes prospektā 26 (darba dienās no plkst. 9 līdz 19, sestdienās, no plkst. 10 līdz 17), bet Ikšķilē – Tautas nama biļešu kasē (P.,O.,T., no plkst. 10 līdz 15, C. no plkst. 10 līdz 19).

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Latvijā Biedrība Sporta klubs SportLat sadarbībā ar Ogres un Ikšķiles novada pašvaldībām.


Toms Skujiņš. Foto: Getty Images
1

Skujiņš prestižās Valonijas klasikas finiša kalnā nenosargā vadību, izcīnot 12. vietu

Trešdien Beļģijā aizvadīts 88. Pasaules tūres daudzdienu velobrauciens “La Flèche Wallonne”, kurā Latvija profesionālais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš 175 dalībnieku konkurencē izcīnīja 12. vietu. Jāatzīmē, ka Toms finiša kāpumā ilgu laiku atradās sacensību vadībā.
Foto: Māris Vancevičs/LRF
1

Kupli apmeklētajā "Dobeles kausā" latviešiem panākumi zēnu un jauniešu grupās

Aizvadītās nedēļas nogalē Apguldē un Kroņaucē vairāk nekā 400 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Beļģijas piedalījās tradicionālajā “Dobeles kausā”, kas ievadīja arī Latvijas un Baltijas kausa sezonu. Ja elites un junioru grupās uzvaras guva kaimiņvalstu sportisti, tad jauniešu un zēnu grupās labākie bija mūsu valsts sportisti.
Mārtiņš Blūms
Foto: KMC Ridley team

Blūms Pasaules kausa sezonu XCO krosā iesāk ar 26. vietu

Svētdienas vakarā pēc Latvijas laikā Brazīlijas pilsētā Mairiporā aizvadīts UCI Pasaules kausa pirmais posms MTB XCO krosā. Tajā uzvarēja ASV čempions Kristofers Blevins, bet Latvijas vadošais kalnu riteņbraucējs Mārtiņš Blūms 106 sportistu konkurencē finišēja 26. vietā.