Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Markss

Serģis pievienojas "Amore & Vita – Prodir"; Pluto karjeru turpinās "Monkey town"

Serģis pievienojas "Amore & Vita – Prodir"; Pluto karjeru turpinās "Monkey town"
Kaspars Serģis
Foto: Publicitātes

Oficiāli kļuvis zināms, ka 2017. gada Latvijas vicečempions šosejas riteņbraukšanā Kaspars Serģis savu karjeru turpinās UCI kontinentālajā komandā "Amore & Vita – Prodir". Tikmēr Latvijas U23 čempions Mārtiņš Pluto arī šajā gadā aizstāvēs Nīderlandes UCI kontinentālo vienību "Monkey town".

Jau janvāra sākumā ar sacensībām Austrālijā startēs 2019. gada šosejas riteņbraukšanas pasaules tūres sezona. Pirmie Latvijas sportisti sacensību sezonu uzsāks janvāra sākumā. Tikmēr virkne kontinentālā līmeņa vienības vēl paziņo par savu sastāvu gaidāmajai sezonai.

Kļuvis oficiāli zināms, ka 26 gadus vecais Latvijas šosejas riteņbraucējs Kaspars Serģis nākamo sezonu pārstāvēs kontinentālajā vienībā "Amore & Vita – Prodir". Līgums noslēgts uz vienu sezonu. Jaunās vienības sastāvā cēsinieks startēs augsta līmeņa viendienu un daudzdienu velobraucienos Itālijā, Francijā un virknē citu valstu.

2018. gada sezonā Kaspars, kurš pārstāvēja Latvijas komandu "Evelo team", Latvijas izlases sastāvā Krievijā notiekošajās UCI 2. kategorijas sacensībās "5 Rings of Moscow" izcīnīja augsto otro vietu, kas bija viņa pirmais goda pjedestāls šāda mēroga sacensībās. 2017. gadā Talsos Kaspars nedaudz negaidīti ieguva otro vietu Latvijas čempionātā šosejas riteņbraukšanā elites grupas braucienā.

Pērnā gada Latvijas U23 čempions Mārtiņš Pluto turpinās pārstāvēt Nīderlandes kontinentālo riteņbraukšanas vienību "Monkey Town". 2018. gads Mārtiņam bija pirmais kontinentālā līmeņa vienībā. Galveno uzmanību sportists veltīja darba komandas labā, pats gūstot neatsveramu pieredzi augsta līmeņa sacensībās.

Izmantotie resursi:
lrf.lv


, 2019-01-03 17:47, pirms 5 gadiem
AMORE & VITA – PRODIR komanda šogad ir reģistrēta Latvija un tajā brauks seši Latvijas riteņbraucēji. Viens no tiem ir Serģis, es domāju varētu būt vēl Kaņepējs, Gavars, Pelčers, Ansons un vēl kāds. Toms varēja aprakstīt par to kaut ko vairāk, jo ar Japiņu par to Sporta mikrafonā runāja.
, 2019-01-03 20:08, pirms 5 gadiem
Džerijs5 rakstīja: AMORE & VITA – PRODIR komanda šogad ir reģistrēta Latvija un tajā brauks seši Latvijas riteņbraucēji. Viens no tiem ir Serģis, es domāju varētu būt vēl Kaņepējs, Gavars, Pelčers, Ansons un vēl kāds. Toms varēja aprakstīt par to kaut ko vairāk, jo ar Japiņu par to Sporta mikrafonā runāja.
Pagaidam oficiālo info un viss būs skaidrs,pagaidām Kaspars pats tik atklājis FB jauno komandu,tas ar viss.
, 2019-01-03 23:43, pirms 5 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Pagaidam oficiālo info un viss būs skaidrs,pagaidām Kaspars pats tik atklājis FB jauno komandu,tas ar viss.
Man gan šķiet dīvaini, ka kaut kādiem frančiem (https://www.directvelo.com/equipe/140/amore-vita-prodir) ir zināma info, bet mums šeit Latvijā, redz, jāgaida, kad UCI publicēs komandu sastāvus. Way so? Tā kā akmens laikmetā.
, 2019-01-04 09:27, pirms 5 gadiem
Japiņš jau arī ir no akmens laikmeta
Toms Skujiņš. Foto: Getty Images
1

Skujiņš prestižās Valonijas klasikas finiša kalnā nenosargā vadību, izcīnot 12. vietu

Trešdien Beļģijā aizvadīts 88. Pasaules tūres daudzdienu velobrauciens “La Flèche Wallonne”, kurā Latvija profesionālais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš 175 dalībnieku konkurencē izcīnīja 12. vietu. Jāatzīmē, ka Toms finiša kāpumā ilgu laiku atradās sacensību vadībā.
Foto: Māris Vancevičs/LRF
1

Kupli apmeklētajā "Dobeles kausā" latviešiem panākumi zēnu un jauniešu grupās

Aizvadītās nedēļas nogalē Apguldē un Kroņaucē vairāk nekā 400 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Beļģijas piedalījās tradicionālajā “Dobeles kausā”, kas ievadīja arī Latvijas un Baltijas kausa sezonu. Ja elites un junioru grupās uzvaras guva kaimiņvalstu sportisti, tad jauniešu un zēnu grupās labākie bija mūsu valsts sportisti.
Mārtiņš Blūms
Foto: KMC Ridley team

Blūms Pasaules kausa sezonu XCO krosā iesāk ar 26. vietu

Svētdienas vakarā pēc Latvijas laikā Brazīlijas pilsētā Mairiporā aizvadīts UCI Pasaules kausa pirmais posms MTB XCO krosā. Tajā uzvarēja ASV čempions Kristofers Blevins, bet Latvijas vadošais kalnu riteņbraucējs Mārtiņš Blūms 106 sportistu konkurencē finišēja 26. vietā.